VELIKA VEST ZA GRAĐANE SMEDEREVA: Potpisano 29 ugovora za samozapošljavanje i novo zapošljavanje!

Autor:

Vesti

27.07.2022

09:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gradska vlast u Smederevu aktivno radi na smanjenju nezaposlenosti u tom gradu, a praksa pružanja podrške zapošljavanju biće nastavljena i u budućnosti.

VELIKA VEST ZA GRAĐANE SMEDEREVA: Potpisano 29 ugovora za samozapošljavanje i novo zapošljavanje!

Foto: www.smederevo.org.rs

Grad Smederevo u saradnji sa Nacionalnom službom za zapošljavanje izdvojio je 23,5 miliona dinara za 29 ugovora za samozapošljavanje i novo zapošljavanje, čime je gradsko rukovodstvo demonstriralo da se aktivno bavi problemom nezaposlenosti u tom gradu.

Ugovore je potpisalo 13 poslodavaca koji zapošljavaju isto toliko radnika, dok je 16 lica dobilo sredstva za osnivanje preduzetničkih radnji.

- Velika vest! Izuzetno mi je drago da je grad obratio pažnju na nas, da se radi na smanjenju nezaposlenosti. Konačno možemo da odahnemo i pomerimo se sa mrtve tačke - kaže nam jedna od potpisnica ugovora, koja nije želela pred kamere niti da joj otkrijemo identitet.

Inače, kako su nedavno saopštili iz gradske vlasti, prošle godine grad Smederevo izdvojio je 15 miliona dinara za nova radna mesta, dok je u ovoj godini opredeljeno dva miliona više.

Napomena:

Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading