IZAŠLI MU U SUSRET: Kada vidite kako su SRPSKI CARINICI pomogli momku, oduševićete se! (FOTO)

Autor:

Vesti

09.07.2022

08:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neobična priča koju je na svom Instagram profilu objavila Uprava Carine Republike Srbije oduševila je javnost, a ovoga puta carinici su pomogli jednom mladiću oko veridbe

IZAŠLI MU U SUSRET: Kada vidite kako su SRPSKI CARINICI pomogli momku, oduševićete se! (FOTO)

Foto: ST/N. PANČIĆ

Uprava Carine Republike Srbije svakodnevno na svom Instagram profilu objavljuje "ulove" sa granice, te tako javnost ima prilike da vidi neobične prizore, a ovog puta jedna sasvim nesvakidašnja situacija oduševila je narod.

Naime, kako su objavili putem ove društvene mreže Upravi Carine obratio se za pomoć jedan mladić koji je želeo da svoju devojku zaprosi na putovanju.

Uprava Carina Republike Srbije na svom Instagramu objavila je sledeće:

Među mnogobrojnim pričama sa granice, najređe su, mora se priznati, one romantične… Ali, baš takva desila se kada nas je jedan mladić zamolio za savet kako da na letovanje ponese skupoceni prsten kojim želi da zaprosi devojku. Znate svi da dragocenosti moraju da se prijave, ako ne želite da se nađete u neprijatnoj situaciji da vam zbog neprijave budu zaplenjene i zato je dobro postupio što se raspitao na vreme. Da devojka ne bi primetila da se nešto čudno dešava, zamolili smo kolege na prelazu Preševo da pripreme sve što je neophodno kako bi procedura trajala što kraće. Sve je išlo po planu, devojka nije ništa naslutila i samo dan kasnije – mladić nam je javio da je rekla DA! Bilo nam je drago da smo mogli da pomognemo, a verenicima želimo mnogo sreće i ljubavi - stoji u Instagram objavi uz fotografiju zaprošene devojke.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading