MASOVNO OSIGURAVAJU INTIMNE DELOVE OD UJEDA AJKULE! Za međunožje 12.000 evra, a evo koji su uslovi za grudi!

Autor:

Vesti

07.07.2022

20:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što su dve žene u Egiptu stradale od napada ajkule, u osiguravajućim kućama za Objektiv navode da su primili rekordan broj upita za zdravstveno putno osiguranje.

MASOVNO OSIGURAVAJU INTIMNE DELOVE OD UJEDA AJKULE! Za međunožje 12.000 evra, a evo koji su uslovi za grudi!

Foto: unsplash.com

Za svega 3.125 dinara možete se osigurati od povreda usled ujeda ajkule, meduze ili raže. Ovo osiguranje pokriva lečenje do 35.000 evra, u šta spada i hospitalizacija nakon eventualnog napada ajkule ili drugih morskih nemani. Treba misliti na vreme, jer se priroda promenila i uplata osiguranja u ove svrhe nikada nije bila pametnija – kazala je radnica osiguravajuće kuće.

Međutim, među građanima vlada veliko interesovanje i za posebne vrste osiguranja. Za razliku od zdravstvenog osiguranja, koje delimično ili potpuno pokriva lečenje ili saniranje povreda, postoji i životno osiguranje određenih delova ili celog tela, sa kojim u slučaju povrede možete naplatiti ogromnu odštetu. Vlasnica agencije za zastupanje u osiguranju Dajana Petić Šobot za Objektiv navodi da je ovo osiguranje u poslednje vreme i te kako popularno.

Marlen Ditrih je osigurala noge na milion dolara, a nakon snimanja filma „Lepi žigolo, stari žigolo” pala je i polomila ih. Tada je inkasirala toliko novca da se obezbedila do kraja života. Nakon što je Dženifer Lopez osigurala svoje telo za ogromne pare, u Srbiji su to počele da rade pevačice. Premije od osiguranja mere se u milionskim sumama. -

Samo prirodne grudi mogu da se osiguraju

Sagovornica portala Objektiv.rs navodi da se od ujeda ajkule ili bilo kog drugog predatora mogu osigurati i grudi i polni ograni.

Grudi mogu da se osiguraju samo ukoliko su prave, a ne silikonske. Takve dojke ili zadnjica često nisu predmet osiguranja. Nedostatak dela tela usled nasilne povrede, u koju spada i ujed ajkule, mora da se sanira. Takođe, sve što je vraćanje u prvobitno stanje, a da se pritom naruženost što više smanji, naplativo je od strane osiguravajućeg društva. Konkretno, ukupan trošak za intervenciju, zamenu po pravnom osnovu nasilno oštećene dojke, košta oko 10.000 evra. U to spada saniranje oštećene dojke, zamena, novi implantat i ostali zdravstveni troškovi obuhvaćeni zdravstvenim putnim osiguranjem.-

Ako vas ajkula ujede za međunožje, isplata do 12.000 evra

Naša sagovornica navodi da će osiguravajuća kuća, ukoliko ajkula ujede muškarca za međunožje, imati troškove do 12.000 evra.

Ukoliko usled napada ajkule ostanete bez bilo god dela tela, možete naplatiti odštetu u zavisnosti od ugovorene sume osiguranja. Ako ste ugovorili fond od recimo 100.000 evra, a dvadeset odsto je noga, onda ćete kao premiju dobiti 20.000 evra.-

Naša sagovornica navodi da osiguravajuće kuće predviđaju apsolutno sve okolnosti.

Ukoliko od klijenta ne ostane ništa, potrebno je naći očevice nesrećnog događaja, koji će potvrditi da se to i dogodilo. Naplata odštete u ovakvom slučaju zavisi od ugovorenog osiguranja, da li je ta porodica uplaćivala životno osiguranje. Ako u slučaju napada ajkule ostane samo ruka ili glava nesrećnog turiste, advokati osiguravajuće kuće dolaze u tu zemlju po posmrtne ostatke. Članovi porodice neće dobiti od osiguranja nikakav novac, jer nisu imali troškove lečenja u bolnici.Ali po polisi životnog osiguranja, naknada se može dobiti. U Srbiji takvo osiguranje ima šesnaest odsto stanovnika. U tom slučaju, sa potvrdom da je na letovanju došlo do nasilne smrti, osiguravajuće društvo može da isplati 90.000 evra banci ako je taj nesrećnik uzeo stan na kredit.-

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading