VENČANJE U AUTOBUSU: Jovana i Goran se odlučili za neobičnu svadbu u Sefkerinu (VIDEO)

Autor:

Vesti

06.07.2022

12:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon venčanja u crkvi, Goran i Jovana su se u pratnji svatova uputili u autobus koji je bio parkiran ispred crkve gde ih je čekala matičarka da obave i građansko venčanje.

VENČANJE U AUTOBUSU: Jovana i Goran se odlučili za neobičnu svadbu u Sefkerinu (VIDEO)

Foto: printscreen/youtube.com/Glas Opova

U autobusu je bilo malo tesno, ali pre svega veselo. Unutra kumovi, najbliži rođaci, muzika, fotografi i snimatelji, dok su ostali svatovi sve to pratili sa stanice, odnosno ispred autobusa.

Kako su nam mladenci rekli, ideja je bila Jovanina. Njih dvoje su se upoznali i zavoleli u autobusu.

- Ideja je bila moja, jer smo se upoznali u autobusu - kaže Jovana, a Goran dodaje da je inače vozač autobusa, prenosi epancevo.rs.

- Ja sam vozio na relaciji Pančevo – Opovo i ona je išla kao putnik. Često smo se zajedno vraćali s posla kao putnici i tako je sve krenulo - potvrđuje Goran.

- Uvek treća smena, uvek isti polazak, isto vreme i sin nam se rodio u isto vreme kad polazi autobus iz Opova u 3:20 časova - kažu mladenci.

Goran i Jovana su svoj zajednički život počeli u autobusu, ušli su na početnu stanicu, krenuli na put, a mi im od srca želimo da njihova vožnja do krajnje stanice bude srećna i dugovečna.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading