Herceg Novi je spreman za slavlje: Ana Dabović i Ilija Mustur će se danas obavezati na večnu ljubav! (FOTO)

Autor:

Sport

19.06.2022

10:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pripreme za veliko slavlje su u toku.

Herceg Novi je spreman za slavlje: Ana Dabović i Ilija Mustur će se danas obavezati na večnu ljubav! (FOTO)

Foto: Stasport

Reprezentativka Srbije u košarci Ana Dabović danas će izgovoriti sudbonosno "Da" izabraniku svog srca Iliji Musturu, vaterpolisti.

Pripreme za slavlje koje će biti održano u Herceg Novom uveliko su u toku. Zahvaljujući snimcima koje je na društvenoj mreži Instagram objavila Anina sestra Milica Dabović, možemo zaviriti u porodični dom Dabovića i videti šta se trenutno događa.

Foto: instagram.com/stefanovamama13/Blic

Pripreme za svadbu

 

Pripreme su u punom jeku. Ana koja je vidno raspoložena prepustila se sigurnim rukama frizerke, a istovremeno su se i ostali ženski članovi porodice Dabović prepustili frizerima i šminkerima.

Kako prenose beogradski mediji sam čin venčanja i proslava obaviće se u jednom od ekskluzivnih hercegnovskih restorana koji se nalaze na samoj obali mora.

Foto: instagram.com/stefanovamama13/Blic

Ana Dabović - pripreme za vadbu

 

Inače, Ana Dabović i Ilija Mustur od 2019. godine žive u francuskom Monpeljeu gde Ana nastupa za ekipu BLMA, dok Mustur nastupa za lokalnu vaterpolo ekipu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading