Uskoro sledi potpis života: Ana Dabović staje na ludi kamen!

Autor:

Sport

15.06.2022

17:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Došlo je vreme i za najvažniji potpis u životu.

Uskoro sledi potpis života: Ana Dabović staje na ludi kamen!

Foto: Starsport

Reprezentativka Srbije u košarci, Ana Dabović uskoro će stati na "ludi kamen".

Kako se saznaje ona će sudbonosno "Da" svom izabraniku Iliji Musturu izgovoriti 19. juna. Oboje već duži vremenski period žive u Monpeljeu gde Ana nastupa za lokalni košarkaški klub BLMA, dok Ilija Mustur nastupa za lokalni vaterpolo klub.

Tridesetdvogodišnja srpska reprezentativka tokom dosadašnje igračke karijere nastupala je za Herceg Novi, Fljamurtari, solunski Aris, Dinamo Novosibirsk, Vislu, Ankaru, moskovski Dinamo, Ormanspor, LA Sparkse, Fenerbahče i francuski Tango basket.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ilija Mustur (@musturix)

 

 

Inače, Ana je još prethodne godine najavila ovakav epilog i tada je govorila o počecima veze sa vaterpolistom:

- U Monpelje sam došla na sredini sezone, u martu 2019. i odmah su mi se dopali i grad i klub. Posle jedne utakmice, prišla mi je novinarka i rekla da u Monpeljeu ima još jedan sportista poreklom iz Herceg Novog. Ilijin otac potiče iz Đenovića. Htela sam da vidim ko je taj sportista, da odem na neki njegov meč i da ga pitam da on dođe na moj. Stupili smo potom u kontakt. Potrefilo se da sam ja prva otišla da gledam Iliju i tako smo se upoznali. Bilo je to prijateljstvo sve do leta te godine kada smo zajedno bili u Herceg Novom - istakla je tada Ana Dabović.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading