Ivana Peters SRČANI UDAR doživela u emisiji! Osetila je jak BOL i samo se SRUČILA!

Autor:

Zabava

19.06.2022

10:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivana Peters ispričala je kroz šta je prolazila kada je doživela srčani udar.

Ivana Peters SRČANI UDAR doživela u emisiji! Osetila je jak BOL i samo se SRUČILA!

Foto: ATA Images

Pevačica Ivana Peters pre nekoliko godina je doživela srčani udar, a kako je sama priznala, prošla je pravu agoniju.

-Bol je bio neopisivo jak i mislila sam da nikada neće prestati. U toj agoniji sam se onesvestila, a kada sam došla sebi, usledio je šok. Ja, mlada žena koja još nije dostigla ni 40. i žestoka pobornica veganske ishrane, doživela sam infarkt pred kamerama, usred snimanja emisije – rekla je Ivana za Blic Ženu i otkrila da je mesecima pre toga osećala tegobe.

Republika

Foto: ATA Images

Ivana Peters

- Nedostatak daha i umaranje čak i prilikom penjanja na drugi sprat, trčanja za busom i nameštanja kreveta ujutru nisu bili dovoljan razlog da shvatim da nešto nije u redu dok na snimanju emisije „Ko je kod Koje” nisam osetila neopisiv bol koji nikako nije prestajao. Sreća u nesreći je bila da sam se tada onesvestila, jer da sam bila svesna, verovatno bih taj bol zanemarila kao i sve prethodne tegobe i otišla kući. Tog martovskog dana, uprkos veganskoj ishrani i relativno mladim godinama, doživela sam srčani udar, a taj nemili događaj sada mi je opomena za ceo život – priča Ivana i dodaje:

Republika

Foto: ST/Vlada LUKIĆ

Ivana Peters o srčanom udaru

-U mom slučaju nisu bile kobne moje godine, presudne su bile neke druge stvari. Čak ni lekari i dalje nemaju odgovor na pitanje zašto se to desilo. Da, holesterol je bio povišen, ali to je bilo tako i kada sam bila mlađa i dosta mršavija. Genetika takođe nije bila uzrok jer niko u mojoj porodici nije imao srčanih problema. Da ironija bude još veća, čak veoma slično onome kako se hranim sada.

Republika

Foto: ATA Images

Ivana Peters o muzici

Ivana kaže da su joj lekovi postali svakodnevnica, a kako je bila malokrvna na silu je počela da jede meso, takođe, dodala je da je muzika nešto čime nikada neće prestati da se bavi bez obzira na sve.

-Muzička karijera je nešto što nikada neću zapostaviti jer je muzika deo mene. Ipak, odlučila sam da povučem ručnu. Život je jedan, a u mom slučaju stres je ono što mi apsolutno nije potrebno. Shvatila sam da je brzi stil života ono što mi nikako ne prija, a ova životna lekcija ima za mene dragocenu vrednost. Naučila me je da čuvam svoje zdravlje jer, na kraju dana osim porodice, ne postoji ništa preče od toga – zaključila je Ivana Peters.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading