GODIŠNJE STUDENTSKE NAGRADE ZA 2022. GODINU: Fondacija za srpski narod i državu dodelila priznanja za najbolji esej

Autor:

Vesti

04.07.2022

16:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Fondacija za srpski narod i državu danas je dodelila Godišnje studentske nagrade za 2022. godinu za najbolji esej na izabranu temu.

GODIŠNJE STUDENTSKE NAGRADE ZA 2022. GODINU: Fondacija za srpski narod i državu dodelila priznanja za najbolji esej

Foto: Instagram/fondacijazasrpskinarodidrzavu

Stručni žiri u sastavu: dr Žika Bujuklić (redovni profesor Pravnog fakulteta u Beogradu), dr Branko Rakić (redovni profesor Pravnog fakulteta u Beogradu), dr Milica Vesković Anđelković (docent Filozofskog fakulteta u Beogradu), Ivan Mrkić i dr Zoran Milivojević (diplomata) jednoglasno je doneo odluku da se dodeli jedna prva, dve druge i dve treće nagrade.

Nagrada za osvojeno prvo mesto pripala je Vasiliju Markoviću (master studije pri Univerzitetu u Beogradu), za osvojeno drugo mesto Milanu Milenkoviću (Filozofski fakultet u Beogradu) i Stefanu Šćepanoviću (Pravni fakultet u Beogradu), dok je treća nagrada pripala Marini Biševac (Fakultet za specijalnu edukaciju i rehabilitaciju u Beogradu) i Heleni Ćetojević (Filozofski fakultet u Novom Sadu).

Nagrađenim studentima se obratio prof. dr Žika Bujuklić, predsednik Žirija za dodelu Godišnje studentske nagrade koji im je poručio da nastave da koračaju putem koji su krenuli i istakao da su oni, i pored izuzetno teških tema koje su ove godine bile predviđene konkursom, uspeli da u potpunosti odgovore na postavljene teme.

Fondacija i ovom prilikom čestita dobitnicima nagrada i zahvaljuje se svim učesnicima konkursa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading