VEOMA ZNAČAJAN KORAK: Potpisan Sporazum o saradnji u oblasti sporta između Srbije i Hondurasa!

Autor:

Vesti

04.07.2022

15:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministar omladine i sporta Republike Srbije Vanja Udovičić i Ambasador Sindi Rodrigez, zamenica ministra za međunarodnu saradnju i promociju Republike Honduras, potpisali su danas Sporazum o saradnji u oblasti sporta između Srbije i Hondurasa.

VEOMA ZNAČAJAN KORAK: Potpisan Sporazum o saradnji u oblasti sporta između Srbije i Hondurasa!

Foto: Tanjug/DRAGAN KUJUNDZIC/bs

- Potpisivanje Sporazuma o saradnji u oblasti sporta je veoma značajan korak ka dodatnom jačanju prijateljskih veza između naše dve zemlje.

Razgovarali smo o zajedničkim aktivnostima koje će podrazumevati razmenu znanja, iskustava i primera dobre prakse sportskih stručnjaka, ali i o značaju sporta i rekreacije kao mehanizama za prevenciju nasilja i razvoj zdravog načina života kod najmlađih.

Uveren sam da ćemo u budućnosti ostvariti saradnju na obostranu korist i da će ovaj sporazum biti temelj na kome će se graditi dobri bilateralni odnosi dveju zemalja - izjavio je ministar Vanja Udovičić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading