BEOGRAĐANKA ZAROBLJENA NA AERODROMU U PARIZU! Tri dana ne može da dobije kofere, avio-kompanija ne odgovara na mejlove, a telefoni im ne rade!

Autor:

Vesti

02.07.2022

08:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpkinja A.M. (35) zarobljena je na aerodromu u Parizu zbog štrajka aviokompanija.

BEOGRAĐANKA ZAROBLJENA NA AERODROMU U PARIZU! Tri dana ne može da dobije kofere, avio-kompanija ne odgovara na mejlove, a telefoni im ne rade!

Foto: Profimedia

Ona kofere nije dobila već tri dana, avio-kompanija ne odgovara na mejlove, a telefoni im ne rade.

Štrajk u avio-kompanijama izazvao je kolaps na aerodromima širom Evrope, ljudi su zaglavljeni na aerodromima, letovi kasne, otkazuju se u poslednjem trenutku, a zbog nedostatka radnika dešavalo se i da putnici ne dobiju sovje kofere po tri dana. 

A. M. (35), je preko Beča krenula za Pariz austrijskom kompanijom "Austrian airlines", a probleme u avio-saobraćaju osetila je i na svojoj koži, prenosi Kurir.

- Stigli smo u Pariz i tri dana od dolaska još nismo dobili kofere pa smo zbog toga prinuđeni da peremo čarape i donji veš u hotelu. U istoj smo garderobi tri dana. Avio-kompanija ne odgovara na mejlove, telefoni im ne rade, bukvalno nam ništa drugo ne preostaje nego da sedimo i molimo se Bogu - kaže zabrinuta Beograđanka i dodaje da se obratila našoj ambasadi u Beču.

Savetuje sve građane da u ovim trenucima nikako ne putuju avio-saobraćajem, a pogotovo ne letovima koji imaju presedanje, prenosi Kurir.

- Ovo čekanje kofera i po nekoliko dana se dešava upravo na takvim letovima koji imaju presedanje. Ne krećite avionom nikuda jer je na pojedinim aerodromima je pravi haos. Proći ćete kao bosi po trnju - poručila je putnica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading