"Prvoklasan" doručak u prvoj klasi BRITISH AIRWAYS: BOLJA JE ZATVORSKA HRANA!

Autor: Republika

Svet

18.06.2022

10:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Putnica britanske avio kompanije zapalila Tviter kad je podelila fotografiju svog obroka na letu "British ariways"-a.

"Prvoklasan" doručak u prvoj klasi BRITISH AIRWAYS: BOLJA JE ZATVORSKA HRANA!

Foto: pixabay.com

Malo kobasice, krompira, šampinjona i neke bele mase, čiji je sastav teško odrediti.

Sve to našlo se na tanjiru putnice prve klase "British airways"-a, koja je svoj šok, doručkom koji je dobila tokom putovanja avionom pomenute kompanije, podelila sa korisnicima Tvitera i započela javnu diskusiju na ovoj društvenoj mreži.

- Doručak u prvoj klasi. Vaša zapažanja - napisala je Džejn Hoks, na šta su se nizali komentari.

Mnogi su prvobitno posumnjali da se radi o pokvarenoj hrani, neki su poredili sa hranom u drugim avio kompanijama i to u ekonomskoj klasi, dok je jedan od korisnika uporedio čak i sa hranom u zatvoru.

- Ovo izgleda kao posluženi p*nis. Bolja je čak i hrana u zatvoru. Nisam siguran ni da je ovo hrana. Izgleda kao nešto što dolazi iz Mekdonaldsa. Nadam se da nisi jela ništa od toga - bili su samo neki od komentara na ovaj sramni obrok.

U jednom momentu, korisnici su čak napravili i debatu o tome šta se tačno nalazi na tanjiru, objašnjavajući da ih najviše zbunjuje boja hrane.

Kako je ova objava postalna viralna, nadležni iz avio-kompanije morali su da se oglase i putnicima ponude izvinjenje , obavezavši se da će se obratiti ugostiteljima koji su zaduženi za pripremu obroka na njihovim letovima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading