PRIVUKLA PAŽNJU: Novi potez Milene Popović nakon obrisane fotografije sa Igorom Jurićem

Autor:

Vesti

24.06.2022

08:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

– Za sve što je objavila Milena Popović iskomunicirajte sa njom, kao i pitanja koja se tiču nje i njenih osećanja – kazao je Jurić za medije

PRIVUKLA PAŽNJU: Novi potez Milene Popović nakon obrisane fotografije sa Igorom Jurićem

Foto: Tanjug/instagram.com

Milena Popović, nevenčana supruga pokojnog Olivera Ivanovića, nedavno je obelodanila vezu sa Igorom Jurićem, ocem tragično nastradale devojčice Tijane Jurić, a osim što je izazvala salvu i pozitivnih i negativnih komentara, ovaj njen potez navodno nije obradovao njenog partnera. Naime, Jurić je nakon što je njegova draga postavila sliku sa njim uz emotikon srca, kazao da on nije estradna zvezda da bi bilo šta u javnosti objavljivao u vezi sa svojom privatnošću.

Foto: instagram.com/milena_bogdan

Obrisana fotografija

Ipak, stiče se utisak da Milenu Popović nisu mnogo pogodile Jurićeve reči, s obzirom da i dalje objavljuje fotografije na Instagramu, doduše, one na kojima je sama. Tako je danas objavila selfi na kojem pozira u kratkoj teget haljini, a pažnju je privukao jedan detalj. Naime, Milena je boju laka za nokte uskladila sa bojom maske na telefonu.

Foto: printscreen/instagram

Obrisana fotografija

Prema saznanjima Espresa, Igor Jurić je napustio Srbiju i otputovao u Hrvatsku na nekoliko dana, kako bi sredio misli, dok je njegova draga ostala u Beogradu. Podsećamo, nakon što je objavila sliku sa Igorom Jurićem, komentari, mahom negativni, samo su se nizali, nakon čega je Popovićeva obrisala fotografiju.

Prema pisanju medija, ona i Jurić su već dve godine u vezi i zajedno žive u centru Novog Sada. Kako su ispričali izvori bliski ovom paru, i Jurićeva ćerka i sin Popovićeve su upoznati sa njihovim ljubavnim životom i neretko svi zajedno odlaze u restorane.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
NYC 10019

24.06.2022 14:48

Cemu toliko negativnih komentara ?! Ovoj mladoj ženi jedino zameram sto je rasturila brak pok. Ivanoviću ocu četvoro dece ! Sada kada je ostala sama ona ima prava da živi i da bude s kim hoće. Život ide dalje. Neće valda da do kraja života nosi crninu i da bude sama ! Podržavam njen izbor !