LEPA NA MAJKU: Ćerka Milke Forcan nasledila kvalitete NAJMOĆNIJE ŽENE SRPSKOG BIZNISA

Autor: Republika

Vesti

22.06.2022

13:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milka Forcan ima dvoje dece, ćerku Jovana i sina Filipa, a sudeći prema objavama na društvenim mrežama, ćerka je lepa poput majke.

LEPA NA MAJKU: Ćerka Milke Forcan nasledila kvalitete NAJMOĆNIJE ŽENE SRPSKOG BIZNISA

Foto: Instagram/printscreen

Uspešna poslovna karijera obezbedila je Milki Forcan atribut najuspešnije žene u Srbiji, a njeno bogatstvo postalo je veće rođenjem ćerke i sina.

Ćerka Jovana završila je prestižne studije na nemačkom jeziku i već gradi uspešnu karijeru, a lepotu i držanje nesumnjivo je nasledila od majke.

Time što je uspešno završila fakultet na nemačkom jeziku adaptirala se na drugačiji način života i stekla veliki krug prijatelja iz raznih zemalja, dokazala je da je sposobna da se sama nosi sa životnim izazovima - rekla je jednom prilikom o ćerkinom obrazovanju Milka.

Sudeći prema objavama na društvenoj mreži Instagram, Milka se i dalje dobro drži, a njena ćerka nasledila je majčinu lepotu.

Duge noge, plava kosa i uzan struk nemoguće je ne zapaziti na fotografijama koje sa svojim pratiocima deli Milka, na kojima se ona ćerka nalaze i na egzotičnim destinacijama.

Kako Milka sada izgleda, kao i njena ćerka Jovana možete videti u galeriji fotografija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Biljana

23.06.2022 06:08

Ćerka je doterana, slatka, ali Milka je ipak lepša

RECIPROCITET

03.03.2023 20:51

NEKA VAM ZIVOT I BUDUCNOST BUDE ONAKVA KAKO STE RADILI I "ZADUZILI" SRBE I SRBIJU 90TIH