ĆERKA BRANKA CVEJIĆA SE NIKAD NIJE EKSPONIRALA, SADA JE JASNO I ZAŠTO: Pogledajte kako izgleda Bojana, naslednica POZNATOG GLUMCA koja je otišla DRUGIM putem! (FOTO)

Autor:

Zabava

23.05.2022

15:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ćerka Branka Cvejića se nikada nije eksponirala jer je otišla drugom putem.

ĆERKA BRANKA CVEJIĆA SE NIKAD NIJE EKSPONIRALA, SADA JE JASNO I ZAŠTO: Pogledajte kako izgleda Bojana, naslednica POZNATOG GLUMCA koja je otišla DRUGIM putem! (FOTO)

Foto: ATA Images

Bojana Cvejić, ćerka proslavljenog glumca Branka Cvejića, očev je i majčin ponos, a javnost nikada nije imala prilike da je vidi, a sada je otkriveno i zašto. S obzirom na to da živi daleko od Srbije i nije javna ličnost, o njoj se malo toga zna, tako da reetko ko zna da je posvetila život učenju.

Naime, kako je glumac ispričao jednom prilikom, Bojana je odlučila da svoj život posveti nauci, ali van zemlje u kojoj je rođena, te je ona svoju "bazu" uspostavila u Briselu. Međutim, ona i te kako voli da putuje, te neretko živi po celoj Evropi.

Republika

Foto: Facebook printscreen

Bojana Cvejić

 

Jedina javno dostupna fotografija ćerke Branka Cvejića pronašla je put do javnosti, te je postalo jasno da je očeva slika i prilika, piše Story.

- Oboje su završili muzikologiju i ne bave se baš direktno time, ali su veoma dobri i zanimljivi. Ćerka Bojana završila je fakultet ovde, a doktorirala je u inostranstvu i ostala tamo. Stacionirana je u Briselu, ali živi po celoj Evropi. Voli da putuje i to je, u suštini, lep život kad od toga možeš da se izdržavaš. Sin Žarko završio je sve moguće škole napolju, od Oksforda do Kornela i doktorata u Americi, a onda se vratio ovde i, naravno, odmah naišao na teškoće - rekao je Branko o ćerki i sinu svojevremeno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading