Zvezdin tim za napad na LŠ: Projekcija nove crveno-bele MAŠINERIJE - Delije, da li je ovo dovoljno za titulu i elitu? (FOTO)

Autor:

Sport

22.06.2022

13:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Može li ovaj tim do Lige šampiona?

Zvezdin tim za napad na LŠ: Projekcija nove crveno-bele MAŠINERIJE - Delije, da li je ovo dovoljno za titulu i elitu? (FOTO)

Foto: Starsport

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković

Crvena zvezda je protekle sezone odbranila duplu krunu, a u novu ulazi sa istim ciljevima, ali i željom da se kroz kvalifikacije domogne Lige šampiona.

Čelnici sa Marakane veoma su vredni ovog leta u pronalaženju pojačanja, dok je nosiocima igre iz prošle sezone zabranjeno da napuste klub, osim u slučaju neke nepristojne ponude.

Očekuje se da u Ljutice Bogdana uskoro stignu novi napadač i novi štoper, a već su predstavljeni Kings Kangva i Osman Bukari.

Republika

Foto: Starsport

Osman Bukari

Što se tiče pozicije špica, u ovom trenutku najbliži dolasku je Oskar Estupinjan, a kada je u pitanju centralni defanzivac to je Rodrigao.

Klub je napustio Milan Gajić, a u timu naredne sezone neće biti Loija Dionija, Aksela Bakajoka i Filipa Falka.

Ovo je naša projekcija novog tima Crvene zvezde.

Republika

Foto: Prtinscreen/Buildlineup.com

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading