POTRESNE REČI majke nestale Biljane Đorić koja je sve što je imala ostavila na TRAFICI I NESTALA: Vratićeš se odnekud, osećam da si ŽIVA!

Autor: Republika

Vesti

16.06.2022

12:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pre više od šest godina, nestala je Biljana Đorić, a na današnji dan majka Vesna, kojoj je rođendan, poželela je samo jedno - da joj se ćerka vrati gde pripada i gde je voljena.

POTRESNE REČI majke nestale Biljane Đorić koja je sve što je imala ostavila na TRAFICI I NESTALA: Vratićeš se odnekud, osećam da si ŽIVA!

Foto: Printskrin

- Na ovaj dan, dušo, na dan mog rođenja, moje srce samo jedno želi: Da se javiš, kćeri, da se nadam tvom osmehu i zagrljaju. Ako nekako do tebe dođu reči majke tvoje, daj mi znak da si me čula, daj srcu novu snagu - napisala je na svom Fejsbuk nalogu majka Vesna Đorić i dodala:

- Ja ću čekati, moj anđele, majčino srce oseća da si živa. I ako Bog sluša moje srce, vratićeš se odnekud, ovde gde pripadaš, gde te volimo.

Foto: Facebook/printscreen

Status Vesne Đorić na Fejsbuku

Biljana Đorić je sve što ima ostavila na trafici u decembru 2015. godine i nestala. Rekla je da će već neko doći to da uzme. Tada joj je bilo samo 19 godina, a njen nestanak i toliko godina kasnije ostaje prava misterija.

Javljali su se mnogi pokušavajući da iskoriste majčinu tugu i neprestanu potragu za ćerkom, bilo je i dobronamernih ljudi, koji su samo želeli da svakom informacijom koju imaju pomognu Vesni da pronađe Biljanu, za kojom je raspisana žuta Interpolova poternica.

Ponuđena je i novčana nagrada za bilo kakvu korisnu informaciju koja bi dovela do nje, ali šest godina kasnije, nije se ni korak odmaklo u potrazi za ovom devojkom koje je po povratku kući iz Kosovske Mitrovice, gde je studirala, poslednji trag ostavila na trafici u Kraljevu.

U jednom momentu, Vesna je verovala da postoji mogućnost da je njena ćerka u manastiru, pa je molila u Patrijaršiji samo da joj kažu da li je to tačno:

- Samo mi kažite jeste ili nije, ako je u manastiru ne morate da mi kažete ni koji je manastir, ni koja je eparhija, samo da znam da mi je dete živo. Ako nije, kažite mi nije. Išla sam po manastirima i u Bosni i po Crnoj Gori.

Ovo je kao moguć scenario video i inspektor koji je radio na slučaju Đorićeve.

- Čak je i inspektor išao kod jedne igumanije. I njemu je ona rekla da je kod mene ja ne bih mogla to da kažem, a i da hoćeš da pretreseš manastir, ne bi je našao. Ja bih je sakrila. To mi je bilo čudno - navela je Vesna pre nekoliko meseci.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading