HITNA EVAKUACIJA u Ministarstvu spoljnih poslova! Dojava o bombi posle sastanka Selakovića i Čavušoglua

Autor: Republika

Hronika

16.06.2022

12:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sedište Ministarstva spoljnih poslova hitno je evakuisano nakon dojave o postavljenoj bombi!

HITNA EVAKUACIJA u Ministarstvu spoljnih poslova! Dojava o bombi posle sastanka Selakovića i Čavušoglua

Foto: Tanjug/Z. Zestić

Dojava o bombi u ministarstvu spoljnih poslova stigla je nakon što su se sastali šefovi diplomatija Srbije i Turske, NIkola Selaković i Mevlut Čavušoglu, javio je reporter Anadolije.

Nakon odlaska delegacija dveju zemalja, zgrada Ministarstva spoljnih poslova je evakuisana.

Srbija je prethodnih mesec i više dana na udaru i svakodnevno se beleži po nekoliko desetina, pa čak i stotina dojava o bombama na dnevnom nivou.

Dojave o podmetnutoj eksplozivnoj napravi dobilo je jutros više škola širom Srbije "sa područja školskih uprava Valjevo, Kraljevo, Beograd, Kosovska Mitrovica, Niš, Požarevac, Zaječar, Užice, Jagodina, Čačak, Kruševac, Zrenjanin", saopštilo je srpsko Ministarstvo prosvete.

Prema ranije utvrđenoj proceduri, objekti su evakuisani, a učenici će biti vraćeni na nastavu kada ekipe MUP-a pregledaju objekte i kada se utvrdi da je bezbedno, navodi se u tom saopštenju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Oslobodilac

16.06.2022 12:41

Objaviti vanredno stanje Pozvati dobrovoljvce i rezwrvnj sastav za 24h cuvanjd svih votalnih objekata i UBUDUCE NE REAGOVATI NA LAZNE DOJAVE I.PODNETI TUZBU ZA TERORIZAM PREKIX PREGOVORA SA EU DOK CIA ND PRESTANE SA TEROROM