POSTAVILI SMO BOMBU NA LET JU654 I NA AERODROMU: Nova pretnja Srbiji

Autor: Republika

Vesti

13.06.2022

16:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bombe će eksplodirati za sat vremena.

POSTAVILI SMO BOMBU NA LET JU654 I NA AERODROMU: Nova pretnja Srbiji

Foto: MUP Srbije

Nova preteća poruka poslata na mejlove medijskih kuća.

Kako se navodi, meta ovog puta je beogradski aerodrom gde je na avione postavljeno čak šest plastičnih eksploziva kao i na terminalima i na parkingu a koje je nemoguće detektovati.

U mejlu stoji da će bombe biti aktivirane tačno za sat vremena.

Republika

Foto: Printscreen

Preteći mejl ispisan na engleskom jeziku

Postavili smo bombe na nekoliko aviona na beogradskom aerodromu, kao i na terminalima i parkingu. Sve zajedno ima oko 6 bombi. To su plastični eksplozivi tako da ih obezbeđenje aerodroma ne može otkriti. Bombe eksplodiraju za oko 1 sat. Želim ti prijatan dan - stoji u pretećem mejlu

U drogom pretećem mejlu stoji da je prokrijumčarena eksplozivna naprava C4 velike razorne moći i da su smešteni u nekim od kontejnera za hranu i nameštaj. Navodno, bomba je postavljena na letu JU654 koji ide za Moskvu.

- Nije nam preostalo ništa drugo nego da stavimo bombu u avion. Prokrijumčarili smo C4, glinu koja se ne može otkriti nikakvim detektorom metala. Pažljivo smo ga stavili u neke od kontejnera za nameštaj i hranu u avionu. Svi eksplozivi će eksplodirati za oko 1,5 sat. Ne zaje*avajte se sa nama. Nećete nas pobediti i nećemo tolerisati ovo sra*e, je*ite se. Ako želite da živite, nećete dozvoliti da taj avion poleti. Bombe eksplodiraju za 1,5 sat, vaš izbor da li želite da ovo bude katastrofa za odnose s javnošću ili ne - naznačeno je u drugom pretećem mejlu koji smo dobili.

Republika

Foto: printscreen

Drugi preteći mejl

Podsetimo, pre nekoliko dana srpska policija obaveštena je od strane Interpola iz Gambije koja je uhapsila je K. B. iz te zemlje zbog pretećih poruka našoj državi. On je priznao da je slao preteće poruke Republici Srbiji sa svoje mejl adrese.

Bonsu video:

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Željko

14.06.2022 04:32

Ne otvarajte postu sa nepoznatih adresa. Meni Telekom označava sumnjivu postu kao spam.