SRPSKI LEKAR IZ SAD URNISAO KLINTONA: To je nestabilna ličnost, 68 njegovih prijatelja je navodno izvršilo samoubistvo!

Autor:

Vesti

13.06.2022

09:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Profesor Borko Đorđević, srpski estetski hirurg koji je radio estetske korekcije za sam vrh američkog i svetskog džet seta, gostujući u Novom jutru na TV Pink govorio je pretežno o svojoj prebogatoj biografiji, ali se u jednom trenutku dotakao i bivšeg američkog predsednika Bila Klintona.

SRPSKI LEKAR IZ SAD URNISAO KLINTONA: To je nestabilna ličnost, 68 njegovih prijatelja je navodno izvršilo samoubistvo!

Foto: Tanjug/AP

I za njega nije imao lepe reči, naprotiv.

- Kriminalac u svakom pogledu. I to ne kažem kao Republikanac, već kao Srbin. On je izdao naređenje da se mi bombardujemo samo da bi spravo svoju aferu u SAD - bez pardona je rekao Đorđević.

Čuveni doktor ispričao je i kako je izgledao njegov susret sa Klintonom u crnogorskog hotelu Splendid, kada je Klinton rekao da se nalazi u Makedoniji.

Republika

Foto: Tanjug/AP

 

- Rekao sam mu, predsedniče, vi ste u Crnoj Gori. Opomenuo sam ga.Onda su hteli da me izbace napolje - ispričao je Đorđević i dodao da je bivši američki predsednik nestabilna osoba.

68 ljudi iz njegovog najbližeg okruženja je, pod znacima navoda, izvršilo samoubistvo. To je velika priča - podsetio je Đorđević.

Inače, kako je Republika već pisala, doktor Đorđević, koji je gotovo 30 godina radio u Kaliforniji, operisao je brojne poznate ličnosti između ostalog i sina Sadama Huseina koga su ranili Iranci i čuvene glumice sestre Gabor.

Deo u kojem doktor govori o bivšem šefu Bele kuće pogledajte u snimku na 20.35.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading