PATRIJARH PAVLE JOJ SE JAVIO! Monahinja Makrina nakon sna predvidela velike događaje: Krv, povređeni, masa, hitne pomoći... (VIDEO)

Autor:

Vesti

30.05.2022

09:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Patrijarh Pavle, čovek koga su mnogi u Srbiji smatrali živim svecem, je preminuo 2009. godine. Za svog života ostavio je veliki trag u pravoslavlju, a tri godine kasnije na internetu se pojavio snimak na kojem monahinja Makrini priča kako joj se javio pokojni patrijarh u snu.

PATRIJARH PAVLE JOJ SE JAVIO! Monahinja Makrina nakon sna predvidela velike događaje: Krv, povređeni, masa, hitne pomoći... (VIDEO)

Foto: Tanjug/VLADIMIR DIMITRIJEVIC

Patrijarh Pavle

Monahinja Makrina tvrdi da je zajedno sa njim, navodno, videla događaj koji će potresti Srbiju, a radi se ogromnom protestu!

Pokazuje mi Pavle, gledamo, nalazimo se nad oblacima, samo u jednom treutku vidim otvori se nebo, hiljade uniformisanih ljudi sletelo je nad Beogradom. Krv, povređeni, masa, hitne pomoći, vidim sveštenstvo, svašta… Još čujem vrisku i buku. Rekao mi je i da Patrijaršija neće postojati… Posle tri meseca, posle svega, Bog će sve to srediti… – govorila je monahinja u jednom dahu.

A na šta ju je sve upozorio i šta joj je rekao patrijarh Pavle, poslušajte u videu iznad, koji je pogledalo blizu 630 hiljada ljudi.

(Republika/Srbija javlja)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading