Kristijana i Kristinu jurilo OBEZBEĐENJE nakon krađe: Javila nam se radnica TC-a, ovo je njena PRIČA! (FOTO/VIDEO)

Autor: Republika TV

Zabava

30.05.2022

10:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je Republika TV dobila snimak na kojem Kristijan Golubović uzima parfem sa police jedne drogerije, podigla se velika prašina!

Kristijana i Kristinu jurilo OBEZBEĐENJE nakon krađe: Javila nam se radnica TC-a, ovo je njena PRIČA! (FOTO/VIDEO)

Foto: Republika.rs

Kako smo prvobitno objavili Kristijan Golubovića su snimile sigurnosne kamere za svoju izabranicu Kristinu Spalepić, sa jedne police popularne drogerije skida jedan parfem. 

 

Golubović i njegova izabranica su brže bolje demantovali ovaj snimak, a ubrzo se pojavio i snimakiz drugog ugla na kojem Kristijan stavlja parfem u korpu. Međutim, kada ih je naša koleginica pozvala za izjavu i upitala za fiskalni račun dobila je niz uvreda od Kristijana i njegove verenice Kristine. 

Kako se ova tema raširila, na našem Jutjub kanalu javila nam se radnica tržnog centra koja nam je dala informaciju nakon njihovog izlaska iz poznate drogerije. 

Ja radim u tržnom centru gde se navodno ovo desilo. Desilo se pre 10 dana, bila sam prisutna kada su bili,dal je ukrao ne znam. Ali, znam da su ih posle tražili po centru - poslala nam je naša čitateljka. 

Foto: Republika.rs

Kristijan Golubović, uhvaćen u krađi?

 

Bilo kako bilo, ako zaista nisu krivi zašto ih je obezbeđenje jurilo po centru. Samo se pitamo, a možda i dobijemo odgovor! Nekada! 

Pogledajte sporni snimak nestanka parfema pod nerazjašnjenim okolnostima: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
bg

30.05.2022 11:15

Uvek je bio balvan.