GOLUBAR IMA VILU OD 3,9 MILIONA EVRA! Nikola Sandulović vlasnik najskuplje nekretnine

Autor:

Vesti

07.05.2022

04:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši Đinđićev telohranitelj tvrdi da je kuću na Senjaku pošteno zaradio, a prodaja mu je zabranjena jer državi duguje porez

GOLUBAR IMA VILU OD 3,9 MILIONA EVRA! Nikola Sandulović vlasnik najskuplje nekretnine

Foto: ST/N.PANČIĆ

Nekadašnji telohranitelj Zorana Đinđića, golubar i predsednik Republikanske stranke - Nikola Sandulović poseduje najskuplju nekretninu u Beogradu, vrednu 3,9 miliona evra! To se može zaključiti iz oglasa u kojem ju je ponudio na prodaju, ali je oglas u međuvremenu povučen.

Vila od 800 kvadrata se nalazi na Senjaku, ekskluzivnom delu Beograda, ima teretanu, plac od 13 ari, parking-mesta... U oglasima je osvanula uprkos činjenici da prodaja nije moguća jer vlasnik ima zabranu otuđenja zbog duga za porez. Posle pitanja Srpskog telegrafa upućenog agenciji za prodaju, oglas je nestao, a vila je ponuđena za izdavanje.

Bomba ispod auta

Sandulović je u januaru 2010. za dlaku izbegao smrt, kada je ispod njegovog auta u Zemunu aktivirana bomba. Teško je povređen, a neposredno pre toga je bio na sastanku Saveza golubara, na čijem se čelu nalazio, pa je za pokušaj ubistva okrivio golubarsku mafiju.

Cela kuća je izgrađena od granita i mermera, ima četiri kupatila i u zasebnom delu teretanu od 100 kvadratnih metara. U dvorištu se nalaze fontane, kao i veliki bazen, a na prvom spratu su četiri sobe, kupatila i radni kabinet.

Republika

Foto: ST/N.PANČIĆ

Nikola Sandulović

Kada je Srpski telegraf kontaktirao s njim i upitao ga kako je stekao basnoslovno vrednu nekretninu, Sandulović je pobesneo.

Godišnji zakup 120.000 evra!

Pošto je prodaja nemoguća, Sandulović je odlučio da vilu izda, a cena je astronomska!

Naime, mesečna kirija iznosi 10.000 evra, a zakupac u startu mora da uplati 70.000 (šest meseci unapred plus depozit u visini mesečnog zakupa). Na godišnjem nivou to iznosi basnoslovnih 120.000 evra, koliko košta jednosoban stan u širem centru grada.

- Možete da se raspitate, ja ovu kuću imam već 22 godine. Kuća je moja, sutra da dođe bilo koji kupac, ja mogu da je prodam. Kuća je moja, nije Zorana Đinđića, imam poreklo imovine kako sam je kupio, imam sve. U Katastru piše zabeležba otuđenja zbog nametnutih poreza, pa mi plaćamo to. Niko ne pita kako se nameću porezi. U regionu nigde ne postoji da ljudi plaćaju porez za svoju nekretninu, to je moja nekretnina, nije vaša, nije državna. Stavlja se zabrana ako neko nešto duguje. Ja sam vlasnik kuće, ne dugujem nikom ništa, nisam ukrao, nisam opljačkao, moje je... moja fotelja, moje sve - rekao nam je vidno iznerviran.

Sandulović se, inače, "proslavio" 2014, kada je prekinuo izlaganje tadašnjeg premijera Aleksandra Vučića u amfiteatru Londonske škole ekonomije. Predstavio se kao nekadašnji savetnik Zorana Đinđića i mahao diskom na kom su, kako je rekao, bili dokazi o neregularnosti izbora. Dok se publika smejala, Vučić je rekao da Sandulović nikada nije bio Đinđićev savetnik i dodao:

Činjenice:

- površina 800 m²

- uknjižena površina 309 m²

- godina gradnje 2001.

- renoviran

- mokrih čvorova 4

- spavaćih soba 4

- kupatila 4

- parking-mesta 8

- Dragi prijatelji, mogu da kažem da je ovo izvanredan politički poklon za mene. Cela Srbija zna ko je ovaj čovek.

Sandulović je devedesetih godina bio u obezbeđenju tadašnjeg lidera DS Zorana Đinđića, a posle njegovog ubistva je hapšen, pa pušten u akciji "Sablja". Tadašnjeg ministra policije Dušana Mihajlovića je optužio da ga je u beloj knjizi MUP označio kao deo organizovanog kriminala da bi ga diskreditovao.

Bonus video:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading