Zvezdan Terzić progovorio o Ceci i Anastasiji: Otkrio da li ima kontakt sa Ražnatovićima, a evo šta misli o njima! (FOTO)

Autor:

Zabava

06.05.2022

21:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezdan Terzić otkrio kakvo mišljenje ima o Ceci i Anastasiji Ražnatović!

Zvezdan Terzić progovorio o Ceci i Anastasiji: Otkrio da li ima kontakt sa Ražnatovićima, a evo šta misli o njima! (FOTO)

Foto: FK Crvena zvezda, ATA Images

Generalni direktor Fudbalskog kluba "Crvena Zvezda", Zvezdan Terzić osvrnuo se na odnos sa porodicom, najveće balkanske zvezde, Svetlane Cece Ražnatović, sa čijom ćerkom je njegov sin Kostadin Terzić bio nekada u vezi.

Republika

Foto: Starsport

Zvezdan Terzić

 

Zvezdan je priznao da se ne čuje sa Cecom, niti sa Anastasijom Ražnatović, ali da su mu uvek drago kada slučajno sretne nekog od njih

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Svetlana Ceca Ražnatović Premijera

 

.

- Pa ne čujemo se, ne viđamo se, ali ja volim tu porodicu. I malog Veljka, malu Anastasiju i Cecu. Ali jednostavno nemamo zajedničke teme i razlog da se čujemo i vidimo. Kad god se vidimo, vidimo se u nekoj najsrdačnijoj atmosferi. Kad god bi im trebalo nešto, ja bih im uvek pomogao - otvoreno je rekao Terzić za "Kurir".

BONUS VIDEO:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading