"Završio sam u BOLNICI, IZGUBIO sam pamćenje" Ispovest Dejana Milićevića tera suze na oči, zbog OVOG trenutka je hteo da ODUSTANE! (FOTO)

Autor:

Zabava

06.05.2022

21:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dejan Milićević progovorio je o najtežem trenutku u svom životu!

"Završio sam u BOLNICI, IZGUBIO sam pamćenje" Ispovest Dejana Milićevića tera suze na oči, zbog OVOG trenutka je hteo da ODUSTANE! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Poznati modni fotograf i reditelj Dejan Milićević kaže da je pronašao način kako da održi psihofizičku energiju i ne dođe u situaciju zbog koje je pre tri i po godine završio u bolnici. Naime, Milićević je poznat kao neko ko je većinski deo estradnog neba izneo na svojim plećima, budući da je mnoge pevače i pevačice proslavio njegovim spotovima, a neki od njih se i danas smatraju za remek dela. 

On je sada u razgovoru za medije otkrio koliko dugo je bio u blokadi, kao i koliko mu je bilo teško u trenucima kada je mislio da će odustati. 

 

 

Šta ti se vrzmalo u glavi kada si želeo da napustiš ovaj svet poslovne kreativnosti?

– Ništa, samo da se iz ove ludnice povučem zato što se prezagrejao kompjuter. Trebalo je doći do jednog restarta u životu i da se malo iskulira. Ne može stalno da se živi pun gas. To nagomilava energiju.

 

 

Koliko si dugo bio u blokadi?

– To je trajalo 12 sati. Nisam ničega mogao da se setim. Kasnije sam ležao u bolnici da me ispitaju, ali sve je bilo u redu, to je bio kratkotrajni gubitak memorije - govori Dejan za Objektiv. 

BONUS VIDEO:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading