NEVERICA! Kuća i parking mesto u Novom Sadu ISTO KOŠTAJU: Izvin'te, ali meni ovo nije normalno! (FOTO)

Autor:

Vesti

01.05.2022

19:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Garaža i parking mesto postali su vredna "nekretnina" na današnjem tržištu, bilo da ih preprodajte ili iznajmljujete. To će potvrditi i svaki agent za nekretnine kao i pogled na jedan od oglasa koji je šokirao Novosađane.

NEVERICA! Kuća i parking mesto u Novom Sadu ISTO KOŠTAJU: Izvin'te, ali meni ovo nije normalno! (FOTO)

Foto: Republika

- Izvin'te, al meni ovo nije normalno - piše jedan korisnik Tvitera koji je objavio sliku dva oglasa koja se do pre nekoliko godina nikako ne bi mogla porediti.

Na jednom od njih je oglašena na prodaju kuća od 120 kvadrata sa placem u okolini Plandišta, a na drugom parking mesto u Novom Sadu.

Ono što je ostavilo autora tvita, ali i mnoge druge u neverici, je to što i kuća i parking mesto (ne garaža), vrede isto! I to 6.000 evra.

 

 

Kako navode korisnici Tvitera u komenatrima, začuđeni su što parking mesto ne košta više, jer cene umeju da dostignu i vrtoglavih 20.000 evra, a mesečni najam 200 evra.

Jedna tviterašica dodaje:

- Šta nije jasno? Ponuda i potražnja. Nema šta da se razglaba. Novi Bečej - svaka peta kuća je na prodaju. Koga zanima da živi u manjim mestima bez ponuđenih normalnih uslova za život?! Nikog... -

Inače, u Novom Sadu je prodato 1.925 garažnih prostora u proteklih godinu dana, a cena im je bila od 2.000 do 11.000 evra koliko je platilo 74 odsto kupaca.

Inače, u prvom kvartalu ove godine najskuplji kvadrat novoizgrađenog stana u Novom Sadu koštao je više od 3.000 evra, dok je cena kvadrata u starogradnji dostigla i do 2.720 evra, prenosi Blic.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading