PRISTUPAČAN I JEDNOSTAVAN ZA KORIŠĆENJE: Ovo su karakteristike najnovijeg uređaja koji zagreva duvan

Autor: PR

Vesti

28.03.2022

08:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

I pored svih napora da se svet reši cigareta, u svetu danas ima preko milijardu pušača. Postalo je očigledno da nije tako lako ostaviti ovu lošu naviku. Stoga su se naučnici okrenuli primeni koncepta smanjenja štetnosti i kada je pušenje u pitanju. U praksi to znači eliminacijuvećine štetnih materija koje narušavaju zdravlje pušača, što je prvenstveno duvanski dim.

PRISTUPAČAN I JEDNOSTAVAN ZA KORIŠĆENJE: Ovo su karakteristike najnovijeg uređaja koji zagreva duvan

Foto: Promo foto

Revoluciju na polju smanjenja štete od pušenja doneli su sistemi za zagrevanje duvana, među kojima, neki od njih proizvode do 95 odsto manje štetnih materija od cigarete. Globalno najpoznatiji uređaj u ovoj kategoriji je IQOS-a, a na našem tržištu zahvaljujući saradnji između kompanija Philip Morris International i KT&G, vodećeg južnokorejskog proizvođača duvanskih i nikotinskih proizvoda, od prošle godine dostupan je IQOS-ov „mlađi brat“ - lil SOLID.

Ovaj inovativan uređaj, takođe se zasniva na tehnologiji zagrevanja a ne sagorevanja pravog duvana, čime se eliminiše duvanski dim, a sa njim umanjuje nivo velikog broja broj štetnih i potencijalno štetnih jedinjenja poput ugljen-monoksida i katrana. Namenjen je kao bolja alternativa pušenju cigareta svim odraslim pušačima koji bi inače nastavili da koriste cigarete.

lil SOLID, kvalitetan je i cenovno pristupačan uređaj, koji zagreva duvan iznutra, upotrebom indukcione igle za zagrevanje, čime oslobađa ukus pravog duvana, ali bez vatre, pepela i dima. Ovaj moderno dizajniran uređaj, takođe je veoma jednostavan za korišćenje. Naime, kod lil SOLID-a punjač i držač kombinovani su u jedan uređaj sa dugmetom i LED indikatorom i težak je svega 99 grama.

Ipak, iako su savremeni duvanski proizvodi bolja opcija od nastavka pušenja, oni nisu bez rizika. Zato je najbolja odluka koju pušač može da donese - da se u potpunosti odrekne duvana i nikotina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading