MINISTAR MALI SAOPŠTIO SJAJNE VESTI: Mladi dobijaju još po 100 evra, precizirao i kada tačno

Autor: Republika

Vesti

27.03.2022

20:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legendarni general Vladimir Lazarević, ministar finansija Siniša Mali i advokat Goran Petronijević gosti su večerašnjeg "Hit Tvita" na TV Pink

MINISTAR MALI SAOPŠTIO SJAJNE VESTI: Mladi dobijaju još po 100 evra, precizirao i kada tačno

Foto: printscreen/RTS

 

Nakon predloga "Jagma u Evropi", Mali je rekao kako imamo svega dovoljno, a zatim uporedio stanje u svetu i kod nas.

- Imamo svega dovoljno. Cena energenata i hrane su otišle u nebo, pandemija traje, inflacija u zapadnoj Evropi, nikada veću krizu u svetu nismo imali. Nema ulja, brašna, prodaju hleb u konzervama. Vekna hleba u Italiji je 1000 dinara. U maloj Srbiji, država preuzima teret krize i pokazujemo snagu finansija i odgovornost. Zamrzli smo cene osnovnih namirnica. Građani nisu imali priliku da osete povećanje cena. Odgovorno smo se poneli, napunili smo robne rezerve. Imao sam sastanke sa ljudima iz NIS-a, naručili smo za 100 miliona evra svega da napunimo skladišta do čepa. Lošije su reagovale mnogo razvijenije zemlje. Građani ne treba da brinu.Imamo novca na računu, preuzimamo teret krize na sebe. Kao što smo obećali, mladi će 1,2 i 3. juna dobiti po 100 evra, obećanja koja dajemo ispunjavamo. - rekao je ministar Mali.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading