ČESTITKA STIGLA OD PREDSEDNIKA LIČNO! Državni vrh poželeo sve najbolje Srpskom telegrafu za 6. rođendan!

Autor:

Vesti

24.03.2022

12:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolje, najtačnije i najkvalitetnije informacije proteklih šest godina zaredom nalaze se na jednom mestu - u Srpskom telegrafu. Bilo da je reč o pitanjima koja su bila od nacionalnog i državnog značaja ili kada smo pisali o političkom životu, dešavanjima na sportskom, kulturnom i estradnom nebu, čitaocima smo uvek nudili najkvalitetnije teme i sagovornike iz zemlje, ali i sveta.

ČESTITKA STIGLA OD PREDSEDNIKA LIČNO! Državni vrh poželeo sve najbolje Srpskom telegrafu za 6. rođendan!

Foto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ

Bez zadrške pisali smo i o aferama koje smo otkrili poštujući pravila novinarske profesije, što su čitaoci prepoznali, a što poštuju i naši sagovornici iz svih sfera društvenog života.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić u čestitki upućenoj redakciji Srpskog telegrafa poželeo je još više uspeha: 

Republika

Foto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić

 

- Od srca vam čestitam šestu godišnjicu postojanja i rada, sa željom da nastavite da širite krug vernih čitalaca i izgradite generacije novinara koje će nastaviti da informišu javnost tačno, dosledno i brzo, uz poštovanje svih načela vaše teške i odgovorne profesije. Biti dobar novinar u današnjim vremenima predstavlja poseban izazov, a odgovornost za svaku pisanu reč je možda veća nego ikada. Želim vam da proslavite još mnogo godišnjica, a mi ćemo se truditi da vesti budu sve bolje i pozitivnije za sve naše građane i vašu čitalačku publiku.

Republika

Foto: SPS

Predsednik Skupštine Ivica Dačić

Uz želje da još mnogo godina dobro radimo i imamo još više vernih čitalaca, predsednik parlamenta Ivica Dačić priznao je da mu je Srpski telegraf omiljen dnevni list.

- Jedan sam od vernih čitalaca Srpskog telegrafa ne samo zato što je deo mog posla da pratim sve uticajne medije, a to jeste i Srpski telegraf, nego mi je to i svakodnevno zadovoljstvo. U ovih šest godina izdržali ste veliku proveru u jakoj medijskoj konkurenciji i pokazali svojim kvalitetom i atraktivnošću da možete da imate brojnu publiku i važno mesto na medijskoj sceni. Trudio sam se uvek da izađem u susret vašim zahtevima za informacije i intervjue, moram da priznam da mi nije uvek bilo lako i komotno s pitanjima vaših novinara, ali to je uvek fer saradnja na koju nemam zamerke i što se mene tiče, rado ću da je nastavim. Želim vam puno uspeha - poručio je Dačić.

Redakciji Srpskog telegrafa stigle brojne čestitke
Siniša Mali, ministar finansija - Uvek prenosite
tačne informacije

Čestitam šesti rođendan zaposlenima i urednicima Srpskog telegrafa i želim vam da nastavite da gajite svoj kredibilitet. Srpski telegraf je postao jedan od dnevnih listova koji se rado čitaju jer svakog dana na medijsku trpezu donose originalne i ekskluzivne priče. Vaš način izveštavanja je prepoznatljiv, zbog čega vam želim da istrajete u ostvarenju ambicija i postanete još dominantniji na medijskom tržištu. Saradnja s vama mi je pokazala da uvek prenesite tačne, proverene informacije, što govori o poštovanju profesionalnih pravila, a što je danas retkost. Novinarima i urednicima želim još mnogo godina uspešnog rada, zanimljivih priča i ekskluzivnih vesti

Nikola Selaković, šef diplomatije - Pouzdan i kredibilan
prozor u svet

Želim vam da, kao u proteklom periodu, i u budućnosti budete medij koji će se isticati profesionalizmom i nepokolebljivošću u borbi za javni interes. U ovim teškim vremenima, kada su širom sveta mnoge vrednosti dovedene u pitanje, među njima i sloboda medija, uveren sam da ćete nastaviti da pokazujete ličnim primerom šta znači i koliko je važno slobodno i odgovorno novinarstvo. Nadam se da ćemo i u budućnosti biti u prilici da sarađujemo jer u eri postistine i lažnih informacija građanima Srbije je potreban pouzdan i kredibilan prozor u svet. Želim vam još mnogo godina uspešnog rada i da vaš list jača i napreduje nezaustavljivo, onako kako napreduje Srbija - velikim i odlučnim koracima!

Aleksandar Vulin, ministar unutrašnjih poslova - Da još dugo dan počinje s vama

Nastavite da se borite za ono u šta verujete, ali i nastavite da radite za Srbiju u koju verujete. Srećan rođendan i da još mnogo puta dan počne s vama.

Zlatibor Lončar, ministar zdravlja - Prijatelji, vi ste osveženje

Dragi prijatelji iz Srpskog telegrafa, želim da vam čestitam šesti rođendan i poželim još mnogo godina uspešnog rada. Kada ste se pojavili na medijskom nebu Srbije, predstavljali ste pravo osveženje u profesionalnom, stručnom i svakom drugom smislu! Samo tako nastavite...

Tomislav Momirović, ministar građevinarstva: Znao sam od prvog broja da ćete uspeti

Od prvog broja sam znao da ćete biti uspešni, čitani, uvek u službi svojih čitalaca i oštri prema nepravdi i bahatosti moćnih. Drago mi je što opstajete i povećavate tiraž iz dana u dan na ovom veoma konkurentnom tržištu i uveren sam da ćete svojim prepoznatljivim pristupom temama i stavom o najvažnijim nacionalnim pitanjima ostati i dalje jak oslonac objektivnog informisanja. Srećno!

Republika

Foto: Ministarstvo za zaštitu životne sredine

Ministarka Irena Vujović

 

Irena Vujović, ministarka zaštite životne sredine - Temama doprinosite čitavoj zajednici

Redakciji Srpskog telegrafa, čitaocima i svim vašim saradnicima čestitam rođendan. Želim vam još mnogo uspešnih godina, u kojima ćete doprinositi čitavoj našoj zajednici pravovremenim informisanjem, pisanjem, praćenjem i otvaranjem tema koje su važne za sve građane Srbije. Želim da vam u ime Ministarstva zaštite životne sredine i svoje lično ime zahvalim na saradnji i sigurna sam da ćemo je u godinama koje dolaze još više unapređivati

Milan Krkobabić, ministar za brigu o selu - Ostanite svoji i bez kompromisa

Kao i do sada, ostanite svoji, bez kompromisa, za čitaoce i primereno svom imenu, za Srbiju. Jasni, kratki, brzi. I posle šestog rođendana nastavite da dokazujete da telegraf ne izlazi iz mode. Hvala na saradnji

Nenad Popović, ministar bez portfelja - Hrabrost donela veliki broj čitalaca 

Čestitam vam godišnjicu! Hrabrost, objektivnost i profesionalizam vaših novinara i urednika doprinela je tome da vaš list za vrlo kratko vreme stekne poverenje velikog broja čitalaca. Želim vam sreću i uspeh u daljem radu.

Foto: Printscreen/KlikTV

Ministar Branislav Nedimović

 

Branislav Nedimović, ministar poljoprivrede - Budite pravi, kao što ste bili

Budite uvek pravi, kao što ste bili, i da vam redakcija i čitaoci rastu.

Branko Ružić, ministar prosvete - Stekli ste poverenje, to je najveće priznanje

Za kratko vreme privukli ste pažnju čitalaca i stekli njihovo veliko poverenje. To je najveće priznanje koje jedan dnevni list može da dobije. Novinarima, urednicima i svim zaposlenima u redakciji Srpskog telegrafa čestitam šesti rođendan. Želim vam da nastavite da marljivo radite i informišete građane na isti način kao i do sada.

Foto: Tanjug/B. STEKIĆ

Jadranka Joksimović

 

Jadranka Joksimović, ministarka za EU - Izgradili ste poziciju na zahtevnom tržištu

Želim vam da ne samo održite već i unapredite poziciju na zahtevnom tržištu štampanih medija u Srbiji, koju ste za samo nekoliko godina izgradili, što danas nije mali uspeh. Zahvaljujem na dosadašnjoj korektnoj saradnji i čestitam šesti rođendan celoj redakciji i svim zaposlenima.

Tatjana Matić, ministarka trgovine - Nastavite uspešno i posvećeno kao dosad


Redakciji Srpskog telegrafa i dragim čitaocima koji prate vaš rad čestitam šesti rođendan, uz želje da nastavite s uspešnim i posvećenim radom, zahvaljujući kojem su svi građani Srbije pravovremeno informisani. Nadam se nastavku uspešne saradnje i želim vam mnogo uspeha i u narednim godinama.

Ratko Dmitrović, ministar za brigu o porodici - Budite drugačiji

Srećan vam rođendan i da sledeći dočekate s višim tiražom, većim uticajem i manjom remitendom. Budite drugačiji i biće dovoljno.

Foto: MOS

Ministar Vanja Udovičić

 

Vanja Udovičić, ministar omladine - Šampioni novinarstva

Iskrene čestitke za šestogodišnjicu postojanja vašeg lista. Nastavite s uspešnim radom, da profesionalno i pravovremeno informišete svoje čitaoce i svakoga dana da budete sve bolji, da budete šampioni odgovornog novinarstva.

Foto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ

Maja Gojković

 

Maja Gojković, ministarka kulture - Ostanite prepoznatljivi

Novinarima i svim zaposlenima u dnevnom listu Srpski telegraf čestitam rođendana. U proteklim godinama, zahvaljujući pravovremenom izveštavanju o najvažnijim dešavanjima u našoj zemlji, zauzeli ste prepoznatljivo mesto među štampanim medijima u našoj zemlji. Želim vam da i u godinama koje su pred nama nastavite profesionalno da izveštavate o aktuelnostima iz zemlje i sveta, na dobrobit svojih čitalaca i celokupne medijske scene Srbije.

Anđelka Atanasković, ministarka privrede - Nastavite objektivno i tačno

Čestitam rođendan Srpskom telegrafu, uz želju da nastavite da izveštavate javnost o svim aktuelnostima. Informisanje javnosti je od izuzetnog značaja, pravovremeno, objektivno i tačno, da bi vaši čitaoci bili upućeni u dešavanja u svetu privrede i mogućnostima koje su im na raspolaganju.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading