IZMENE U SAOBRAĆAJU: Vozači obratite pažnju zbog radova na OVIM deonicama

Autor:

Vesti

22.03.2022

20:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zbog sanacije oštećeng kolovoza na deonici petlja Batajnica - petlja Novi Banovci u smeru ka Novom Sadu saobraćaj se odvija samo preticajnom trakom, upozoravaju Putevi Srbije.

IZMENE U SAOBRAĆAJU: Vozači obratite pažnju zbog radova na OVIM deonicama

Foto: pixabay.com

Sutra od 10 do 16 časova na deonici petlja Mostar - petlja Aerodrom, u oba smera saobraćaj će se takođe odvijati samo preticajnom trakom, zbog radova na sanaciji oštećene sigurnosne-elastične ograde. Radovi će se izvoditi na kraćim deonicama od 300 metara i na njima će se saobraćaj odvijati preticajnom saobraćajnom trakom.

Republika

Foto: facebook.com/Goran Vesić

Radovi

Od 24.marta do 10.aprila (od 7 do 17 časova) na deonici Mali Požarevac - Vlaško Polje, kod mesta Senaja, zbog radova na sanaciji klizišta saobraćaj će se odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila i biće regulisan semaforskom signalizacijom.

U istom periodu zbog radova na rehabilitaciji mosta preko reke Lugomir na deonici petlja Jagodina-petlja Ćuprija za saobraćaj će biti zatvorena zaustavna saobraćajna traka u smeru Niš-Beograd, prenosi Tanjug.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading