Kao da se NIŠTA nije DESILO: Davor otišao da se prijavi nakon UBISTVA MAJKE, hladno izgovorio tri reči!

Autor:

Hronika

22.03.2022

17:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Davor P. došao je kod roditelja u stan u soliteru na Bogosloviji, a onda je usmrtio majku Katarinu P. dok je njegov otac bio u drugoj sobi, prenose mediji.

Kao da se NIŠTA nije DESILO: Davor otišao da se prijavi nakon UBISTVA MAJKE, hladno izgovorio tri reči!

Foto: unsplash.com

Kako se saznaje, Davor nije živeo sa svojim roditeljima i određeno vreme nije odlazio kod njih. Izvor Informera upoznat sa slučajem otkriva detalje krvave drame na Paliluli.

Danas je otišao do stana svojih roditelja, gde je zatekao majku Katarinu. Bez ikakve prethodne rasprave, Davor je uzeo kuhinjski nož i navodno jednim ubodom usmrtio majku Katarinu. Nakon toga, otišao je u policiju i predao se - otkriva izvor Informera.

Prema nezvaničnim informacijama, Davor je sam otišao u Policijsku stanicu.

- Ušao je u policijsku stanicu i rekao "Ubio sam majku", tek tako, bez promena facijalne ekspresije ili bilo šta slično, kao da se ništa nije desilo - kaže izvor. 

Republika

Foto: pixabay.com

Nož

Njegov otac sve vreme bio je u drugoj prostoriji i nije čuo ništa, inače bi, verovatno, sprečio tragediju.

Podestimo, na opštini Palilula u Beogradu danas popodne pronađeno je telo žene, koju je nožem ubio sin. Kako se saznaje, Davor P. (1967) ubio je majku Katarinu (1944), nakon čega se predao policiji.

Zločin se dogodio u Ulici Mije Kovačevića na Paliluli, a pronađen je i krvav nož, koji bi mogao biti oružje kojim je žena ubijena. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading