Komšije o TRAGEDIJI kod Leskovca: Sin koji je ubio oca, pa sebe, ostavio OPROŠTAJNO PISMO od sedam reči

Autor:

Hronika

17.03.2022

10:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stojan Stojanović (60) iz sela Donje Brijanje kod Leskovca ubio je juče svog oca Slavoljuba (86) hicem iz pištolja a potom presudio i sebi.

Komšije o TRAGEDIJI kod Leskovca: Sin koji je ubio oca, pa sebe, ostavio OPROŠTAJNO PISMO od sedam reči

Foto: Republika

Kako nezvanično saznaje Kurir, Stojan je u oca ispalio četiri hica, a u sebe jedan. Prema rečima komšija, najverovatnije su se dogovorili da to urade.

- U lokvi krvi kako zajedno leže u krevetu zatekao ih je Stojanov sin, a Slavkov unuk, koji je došao tu sa rođakom. Ništa tog dana nije ukazivalo na nesreću, sin je čak odlazio kod komšinice, pio kafu, pričao o poljoprivredi, dok je njegova žena orezivala maline - kaže izvor i nastavlja:

- Pored tela je pronađeno i oproštajno pismo u kome je sin napisao: "Ja ovako više ne mogu da živim".

Republika

Foto: ST/V. LUKIĆ

Policija/Ilustracija

Prema rečima komšinice Biljane Janković, Slavko je bio teško bolestan.

- Imala sam običaj Stojana da pozovem na kafu i na rakiju. Ima sina, mnogo je dobar, živi kod Požarevca, uvek im je govorio da se ne brinu za pare, da će im uvek pomagati, ćerka im se lepo udala, imaju unučiće. Stojan je bio siromah, mnogo su se izmučili ali je radio u Nemačkoj, trebalo je sad da ide ponovo, operisao se zimus od bruha. Čula sam da se spakovao, samo je čekao da ga zovu da krene. Mnogo je bio vredan, njegove motike, alati, to je sve pod konac izređano. Toliko je bio pedantan, šta mu je ovo bilo ne znam. Kako sam čula te večeri je otišao kod oca, nije ga bilo do zore, i ženi Stojanovoj je bilo sumnjivo pa je njegova žena sa rođakom posumnjala da se nešto desilo jer se nije javljao na telefon. Otišli su zajedno do drugog kraja sela gde je Slavkova kuća, oni su ležali obojica u krevetu - kazala je komšinica Biljana.

Kao razlog za ovakvu tragediju, komšinica navodi nesuglasice. Otac je inače bio nepokretan i živeo je dve kuće od svog sina.

Policija je potvrdila da se čeka obdukcija, kao i da se preduzimaju sve radnje kako bi se rasvetlila ta tragedija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading