SA WAYOUTOM NA NAJSUNČANIJE EVROPSKE DESTINACIJE: BARSELONA U MARTU, KIPAR I KOSTA BRAVA - LETO 2022. - AKO NAĐETE JEFTINIJE VRAĆAMO RAZLIKU!

Autor:

Vesti

25.02.2022

09:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kipar će ove godine biti, po svoj prilici, hit destinacija za putnike iz celog regiona

SA WAYOUTOM NA NAJSUNČANIJE EVROPSKE DESTINACIJE: BARSELONA U MARTU, KIPAR I KOSTA BRAVA - LETO 2022. - AKO NAĐETE JEFTINIJE VRAĆAMO RAZLIKU!

Foto: Promo/Wayout

Nakon godinu dana pauze zbog poštovanja svih epidemioloških mera i uslova putovanja, sa velikim entuzijazmom i zadovoljstvom, Wayout, agencija broj 1 po broju putnika za Kipar u regionu, otvorila je prodaju aranžmana za Kipar početkom godine i ako se po jutru dan poznaje, Kipar će ove godine biti hit destinacija za putnike iz celog regiona.

Ono što je sigurno na Kipru, to su sunčani dani i prelepo vreme, a takođe, Kipar kao destinacija će sigurno biti otvorena za sve srpske turiste u pogledu Covid regulativa.

Za sve putnike smo spremili specijalnu akciju tako što je za letnji aranžman pri rezervaciji dovoljno uplatiti avans u iznosu od samo 99EUR, dok je ostatak potrebno uplatiti 20 dan pre putovanja, stoga svi bez brige mogu rezervisati svoje putovanje za ovu fantastičnu destinaciju.

Republika

Foto: Promo/Wayout

 

 

 

Ako ste mislili da je na Kipru hladno u aprilu i maju, varate se. Sezona kupanja na Kipru počinje početkom aprila, a vreme je slično onom u Hurgadi, a nikako onom u Grčkoj, kako mnogi veruju kada razmišljaju o putovanju na Kipar. Prvi polasci ove sezone biće ujedno i polasci za Uskrs i 1. maj, stoga je to prava prilika da iskoristite praznike i slobodne dane i pobegnete od gradske gužve i svakodnevnih aktivnosti.

Foto: Promo/Wayout

 

 

 

First minute ponuda koja obuhvata polaske u maju i junu sastoji se od mešavine najtraženijih, najkvalitetnijih i najbolje ocenjenih hotela na Kipru, a sve to uz spektakularno povoljne cene, slobodno možemo reći i najpovoljnije do sad. Od hotela za ovaj period bismo izdvojili hotel sa fantastičnom plažom Park Beach u Larnaki, kao i hotele u Aja Napi koji se nalaze na odličnim lokacijama blizu plaža i samog šetališta, a to su Fedrania Gardens (jedan od najprodavanijih hotela na našem tržištu), zatim Pierre Anne Hotel koji se nalazi uz obalu, a svega nekoliko minuta hoda od samog centra Aja Nape, kao i Abacus Suites, luksuzni boutique hotel takođe nedaleko od plaže i centra svih zbivanja u Aja Napi. Svakako, ne smemo zaboraviti porodični hotel Callisto Holiday Village sa promocijom koja podrazumeva da dvoje dece do 14 godina ne plaćaju smeštaj, zatim jedan od najluksuznijih hotela u Protatarasu Constantinos The Great, kao i jedan od najluksuznijih hotela u Aja Napi Adams Beach, koji u Superior sobi može smestiti dvoje dece do 13 godina koja plaćaju samo avio kartu. Za ljubitelje luksuza, posebno izdvajamo hotel na samoj plaži u Limasolu, a to je Mediterranean Beach Hotel.

Foto: Promo/Wayout

 

 

 

Polasci u julu, avgustu, septembru i oktobru nalaze se u Ultra First Minute ponudi, a hotele koje bismo posebno izdvojili su, naravno, najprodavaniji hotel, a ujedno i najbolji porodični hotel na Kipru Callisto Holiday Village, zatim jedan od luksuznijih hotela u blizini fantastične plaže Adams Beach, kao i hotel u blizini Nissi plaže, najlepše plaže na Kipru Christofinia Hotel (koji se nalazi tačno preko puta poznatog hotela Adams Beach).

Foto: Promo/Wayout

 

 

Takođe, želimo da skrenemo pažnju i na novi hotel u našoj ponudi koji se nalazi na sjajnoj lokaciji Amethyst Napa Hotel & Spa, kao i na fantastičan hotel u blizini čuvene Makronisos plaže Asterias Beach. Jedan od najboljih All Inclusive usluga na Kipru gosti mogu imati u hotelu Pernera Beach, a za sve Wayout putnike koji su letovali u Egiptu u čuvenim Sunrise hotelima, imamo specijalnu ponudu za hotel Sunrise Beach Hotel u Protarasu koji se nalazi na fantastičnoj lokaciji i jedan je od najboljih hotela na obalama Kipra. Jedan od novih hotela u našoj ponudi od ove sezone je i Jacaranda Hotel Apartments u Protarasu koji ima zaista odličan odnos cene i kvaliteta, a za sve one koji bi da odmore od gužve i buke, preporučili bismo adult-only hotel Tasia Maris Beach & Spa.

Foto: Promo/Wayout

 

 

Barselona je glavni grad Katalonije, poznat kao metropola modernizma i poznata po sunčanom, plavom nebu, elegantnoj mediteranskoj atmosferi i neobičnoj arhitekturi. Grad u kojem je živeo i radio arhitekta Antonio Gaudi obiluje njegovim najreprezentativnijim delima. Barselona je moderan grad sa širokim bulevarima, prostranim trgovima i veoma živopisnim kvartovima.

Ovaj fantastični grad ispunjen znamenitostima i lepotama od sada možete upoznati zajedno sa Wayoutom, a naša specijalna ponuda za polaske u februaru i martu sačinjena je od panoramskog razgledanja grada u pratnji licenciranog vodiča na srpskom jeziku i smeštaja u centralno lociranom hotelu Evenia Rossello 4*.

Foto: Promo/Wayout

 

 

A kako od Wayout agencije uvek možete očekivati nova iznenađenja i nove neodoljive ponude, za sve ljubitelje Španske obale smo pripremili nikad povoljniju ponudu za letnju sezonu 2022. godine za Kosta Bravu. Ova fantastična ponuda obuhvata polaske od sredine juna, pa sve do sredine septembra, a za sve naše putnike smo pažljivo izabrali hotele koji odgovaraju raznovrsnim ukusima i zahtevima putnika. Odlični hoteli uz obalu koje preporučujemo su htop Planamar 3* i Tropic Park 4* u Malgrat de Maru, zatim poznati Stella Maris 3* u Blanesu, kao i htop Royal Sun 4* u Santa Susanna-i glavne su zvezde naše ponude, dok su gradski hoteli koje bismo izdvojili iz ponude svakako Cartago Nova by ALEGRIA 3* u Malgrat de Maru i hotel Bon Repos 3* u Calella-i. Naravno, nećemo zaboraviti i najpopularnije letovalište na Kosta Bravi, a to je Lloret de Mar gde smo izabrali sjajne hotele poput Maria Del Mar 4*, zatim poznati Don Juan Resort 4*, kao i hotel sa odličnim ocenama na turističkim portalima Cleopatra Spa Hotel 4* i adult-only hotel ALEGRIA Fenals Mar 3*Lux.

Ako se pitate zbog čega je putovanje na Kipar ili na Kosta Bravu preko Wayout agencije definitivno najsigurnije ove godine, osnovni razlog je što Wayout agencija ima najveću ponudu hotela sa najpovoljnijim cenama, a uz sve to, ekskluzivno u Wayoutu, svi putnici u cenu aranžmana imaju uključenu polisu putnog zdravstvenog osiguranja koje pokriva i lečenje Covid-19 i polisu otkaza aranžmana u slučaju nepredviđenih zdravstvenih okolnosti, a sve to u saradnji sa dugogodišnjim partnerima iz kompanije Dunav osiguranje.

Onlajn platforma za rezervaciju

Foto: Promo/Wayout

 

 

Pozivamo sve zainteresovane putnike da koriste našu online platformu za rezervacije i putem sajta www.wayout.rs ili putem mail adrese office@wayout.co.rs rezervišu svoje putovanje iz snova.

Na kraju, napominjemo da sve aktuelnosti vezane za aranžmane agencije Wayout možete ispratiti i putem naše Facebook (https://www.facebook.com/WayoutBeograd) i Instagram (https://www.instagram.com/wayout.rs/?hl=en) stranice, a tamo vas čeka i mnoštvo zanimljivog sadržaja.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading