ŠKOLSKI PRIMER MANIJAKA! Snežana Divac stala u zaštitu ćerke, Saveljića nigde!

Autor:

Vesti

17.02.2022

11:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Petra Divac, ćerka Vlada i Snežane Divac, našla se u centru skandala zbog fudbalera Niše Saveljića, koji joj je slao neprimerene poruke.

ŠKOLSKI PRIMER MANIJAKA! Snežana Divac stala u zaštitu ćerke, Saveljića nigde!

Foto: Starsport, Instagram, Tanjug/S. Radovanovic

Košarkaševa ćerka je za Kurir otkrila detalje prepiske i poruke koje je dobijala sa bivšim fudbalerom i drugom svoga oca Vlada Divca, a koje su joj ostavile traume za ceo život.

Ana Divac (55), Petrina majka, na svom Tviter nalogu, pre nekoliko dana objavila je neobičan status.

- Ne želim ja da pišem o tome. Ali jedno od gorih iskustava u životu, a nije baš da me život štedeo groznih iskustava. Manijak klasični i po potvrdi stručnih lica - napisala je supruga Vlada Divca, a mnogi su to povezali upravo sa skandalom sa Nišom Saveljićem (51), koji je muvao njenu ćerku Petru.

Naime, Saveljiću je zapala za oko Petra Divac, koju su Ana i Vlade usvojili kada je bila šestomesečna beba, pa je počeo da joj šalje poruke. U njima je posao kako je porasla, da je lepa i pozvao je na sastanak. Petra je bila vrlo iznenađena, budući da Nišu poznaje kao očevog prijatelja, zato je ocu i majci pokazala sporne poruke. Ana i Vlade reagovali su burno, a do medija je dospelo i da nekadašnji NBA košarkaš čak fizički obračunao sa sportistom, kome je svojevremeno pružio pomoć.

Prema informacijama dobro obaveštenih izvora, Snežana je bila upućena u sve što je Saveljić pisao njenoj mezimici, jer je upravo Petra roditeljima pokazala poruke, pa je, čim ga je ugledala u restoranu na Vračaru, koji je u vlasništvu Dejana Bodiroge, skočila na njega.

Petra se posle pisanja o sukobu njenog oca i Saveljića obratila pismom u kojem je rekla koliko su je te poruke uznemirile i da zbog njih i danas ima traume, dok se Niša više nije oglašavao.

Podsetimo, prvom prilikom kada Vlade Divac video u javnosti, Divac je nasrnuo na Nišu, ali su ih razdvojili zajednički prijatelj I nobar. Saveljić je pokušao da objasni svoje postupke Divcu, ali košarkaš tome nije hteo da čuje ni reč, već ga je izgurao iz restorana, koji je inače u vlasništvu Dejana Bodiroge.

Niša Savelji je kad je otkriven skandal komentarisao za Kurir, gde se izvinio porodici Divac, ali tvrdeći da je došlo do nesporazumima.

- Meni je jako žao što je došlo do nesporazuma. Divac i ja smo dugogodišnji prijatelji. Mnogo mi je pomogao u Americi, dao mi je kontakte. Zna me kakav sam i kakav sam otac, ali i čovek. Žao mi je ako je moja namera pogrešno shvaćena. U životu nisam imao nijednu mrlju. Žao mi je što nismo razgovarali o tome i što nisam imao priliku da objasnim. Neprijatno jeste, ali žao mi je ako je familija Divac tako shvatila, a to ne radimispričao je za medije Niša, čiji je mladi brat Nebojša Nebo Saveljić, član Montenigersa, tragično izgubio żivot u saobraćajnoj nesreći 1999. godine.

Bonus video:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading