POSTIDEO SAM SE, NE BIH VOLEO DA SVI ZNAJU: Isplivale privatne poruke koje je Saveljić slao Petri Divac!

Autor:

Zabava

16.02.2022

20:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Isplivale su privatne poruke između Petre Divac i Niše Saveljića.

POSTIDEO SAM SE, NE BIH VOLEO DA SVI ZNAJU: Isplivale privatne poruke koje je Saveljić slao Petri Divac!

Foto: Starsport

Niša Saveljić

Nakon što se oglasila ćerka Vlade Divca, Petra Divac, oko uznemiravanja koje je doživela od bivšeg fudbalera Niše Saveljića, isplivale su i neke skandalozne poruke koje joj je on uputio.

Naime, Niša je slao privatne poruke Petri, a kada se ona požalila ocu njemu je pao mrak na oči i išamarao je bivšeg fudbalera u jednom prestoničkom restoranu.

Republika

Foto: Starsport

Vlade Divac

- Iskreno ne bih voleo da znaju. Baš mi je glupo. Ja ovako iskusan sam se postideo. Prvi put u životu da osetim energiju kod nekog tako mlađeg. Izvini - glasila je poruka od fudbalera.

- Bonjur. Iskulira me - bio je uporan Saveljić, a Petra mu je na to odgovorila:

Republika

Foto: Instagram.com/Printscreen

Petra Divac sa dečkom

- Eee, ne, u gužvi sam pa nije telefon uz mene - odgovorila je Petra.

- U Sakramentu sam. Javi se - nastavio je Saveljić.

- Ovako samo hoću da Vam kažem da sam razmišljala dugo o ovoj situaciji. Bila sam u šoku kad smo razmenili onaj telefonski poziv i da sam se u trenutku loše osećala i da sam bila nesnađena da Vam odgovorim drugačije ili kažem nije u redu. Kako je prošlo malo vremena skupila sam hraborist da Vam kažem da nije u redu što ste pomišljali na to, a kamoli da ste hteli i da to ostvarite. Ne znam kako bi ste se Vi osećali u situaciji da se ovo dešava Vašoj ćerki. Molim Vas nemojte više da mi pišete - napisala je ona, saznaje Kurir.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
bubamara

16.02.2022 21:54

znaci sad je cool reci "nesnađen". Vidimo zargon se menja dinamicno, izmisljaju neke nove reči. Ili je to mozda neka "NFT reč" na koju samo Petra ima iskljucivo pravo upotrebe.