PUKLO U EFESU: Nova destinacija Real Madrid? Trener Kraljevskog kluba nije demantovao!

Autor:

Sport

17.02.2022

11:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da li je ovo posledica loših rezultata ove sezone?

PUKLO U EFESU: Nova destinacija Real Madrid? Trener Kraljevskog kluba nije demantovao!

Foto: Profimedia.rs

Vasilije Micić

Španski list "Mundo Deportivo" juče je objavio informaciju da je Šejn Larkin postigao dogovor sa Real Madridom, i da će se na kraju sezone obući dres "Kraljevskog klub".

Sam igrač je na društvenim mrežama odmah demantovao tu informaciju, ali nešto zagonetniji bio je trener Madriđana, Pablo Laso.

- Za ovu informaciju saznao sam od sina kada sam došao po njega posle treninga. Naravno, Larkin je veliki igrač, bilo bi apsurdno da kažem da nije. Uvek govorim da su Realu potrebni najbolji igrači. Takođe, uvek govorim da bi takve vesti mogle da uznemire pojedinu grupu igrača. Miran sam i siguran da su moji košarkaši fokusirani samo na Breogan - izjavio je Laso.

Foto: Tanjug/AP

Šejn Larkin

Laso na ovaj način nije demantovao mogućnost Larkinovog dolaska, te je vrlo moguće da ćemo naturalizovanog Turčina sledeće sezone gledati u dresu Madriđana.

Larkin je u poslednje vreme u senci partija koje pruža Vasilije Micić, pa se i tu može tražiti razlog potencijalnog odlaska.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading