VLADE DIVAC JE ZBOG NJE PREBIO SAVELJIĆA: Košarkaš LUPAO šamare bivšem fudbaleru, a sada je otkriven pravi RAZLOG! (FOTO)

Autor:

Zabava

10.02.2022

09:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vlade Divac je nedavno šamarao bivšeg fudbalera Nišu Saveljića zbog ćerke Petre.

VLADE DIVAC JE ZBOG NJE PREBIO SAVELJIĆA: Košarkaš LUPAO šamare bivšem fudbaleru, a sada je otkriven pravi RAZLOG! (FOTO)

Foto: Srpski telegraf

Košarkaš Vlade Divac je nedavno bio u centru skandala kada se pojavila informacija da je prebio bivšeg fudbalera Nišu Saveljića krajem decembra prošle godine na Vračaru, a koje je u vlasništvu Dejana Bodiroga.

Republika

Foto: Starsport

Vlade Divac

Do okršaja je došlo jer se ćerka NBA zvezde, Petra, žalila ocu da joj njegov prijatelj šalje privatne poruke putem društvenih mreža u kojima joj se nabacuje.

Republika

Foto: Starsport

Niša Saveljić

Dobro obavešteni izvori tvrde da je Niša pisao Petri kako je porasla, da je lepa i izjavio je želju da se vide. Petra je bila u šoku i odmah je sve prenela ocu tako što mu je pokazala poruke. Vladi je momentalno pao mrak na oči jer nije očekivao to od osobe kojoj je finansijski pomagao i kom je našao smeštaj u Americi. Izvor koji je bio na licu mesta u Bodiroginom restoranu je rekao da je situacija bila napeta i da je Vlade odmah skočio na svog prijatelja, a pali su i šamari, piše Kurir.

Republika

Foto: printscreen

Petrina objava

Saveljić se pravdao da nije imao loše namere, ali Divac nije želeo da ga čuje pa mu je tako sasuo niz uvreda u lice i izbacio iz restorana. Petra se juče oglasila na svom Instagram nalogu i objavila je sliku sa dečkom Mihajlom, a u opis je napidala "Volim te"., prenosi Blic.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading