AZIJAT ODUŠEVIO NAŠOM PESMOM: Pogledajte kako peva "Veseli se srpski rode" (VIDEO)

Autor:

Vesti

16.02.2022

16:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na manifestaciji Expo Dubai 2020 na štandu srpske delagacije Azijat oduševio izvođenjem srpskih pesama.

AZIJAT ODUŠEVIO NAŠOM PESMOM: Pogledajte kako peva "Veseli se srpski rode" (VIDEO)

Foto: Promo foto

Šta srpskom štandu u Dabaiju je veoma veselo, juče se slavio Dan državnosti, a danas je sve odiševio Azijat Keng Vong koji je pevao srpske pesme. 

Republika

Foto: Promo foto

Obožava srpsku muziku

 

Kako je izjavio pesme je naučio slušajući ih na jutjubu.

Pogledajte kako je to izgledalo:

 

Inače, Svetska izložba Ekspo 2020 u  Dubaiju, prva koja se održava u arapskom svetu, traje od 1. oktobra 2021. do 31. marta 2022, a učestvuje više od 190 zemalja iz celog sveta.

Srbija se na Svetskoj izložbi Ekspo predstavlja pod modernim brendom nacionalne platforme Srbija stvara, a tema nastupa je nazvana "Srbija stvara ideje: Inspirisani prošlošću, oblikujemo budućnost".

Naša zemlja je na Svetskoj izložbi Expo 2020 u Dubaiju, ističu iz PKS, postigla impresivne rezultate, ugostila na svom paviljonu skoro 800.000 posetilaca iz celog sveta i na najbolji mogući način predstavila svoje ekonomske, tehnološke, inovacione, investicione i turističke potencijale.

U okviru poslovnog programa, koji sprovode Vlada Srbije u saradnji sa PKS i Razvojnom agencijom Srbije, do sada se predstavilo više od 1.200 naših privrednika, koji su ostvarili više od 6.000 poslovnih kontakata sa potencijalnim partnerima.

BONUS VIDEO:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading