PREDSEDNIK VUČIĆ NA EXPO 2020: Srbija zahvalna što može da predstavi svoje najnovije poduhvate!

Autor:

Vesti

01.10.2021

15:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić stigao je na otvaranje srpskog paviljona u okviru Svetske izložbe EXPO 2020 u Dubaiju.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Aleksandar Vučić

Predsednik Vučić se obraća na EXPO 2020 u Dubaiju.

- Želimo da istaknemo koliko je značajno što smo ovde, Srbija želi da podvuče da želi da napreduje u inovacijama i digitalnom napretku. To je jedini način da krenemo u zajedničke poduhvate i smanjimo političke tenzije.

On je naglasio da je na ovoj manifestaciji važno povezivanje sa drugim nacijama i da je "Srbija zahvalna što može da predstavi svoje najnovije poduhvate".

- Ovu godinu ćemo završiti sa stopom rasta većom od sedam procenata, ovo je jedan od najboljih rezultata u Evropi. Naša država je nastavila da privlaći veliki broj stranih investicija, po ćemu smo takođe među prvima u Evropi - kaže Vučić.

- Srećni smo što ćemo preko virutuelne realnosti predstaviti sve što Srbija nudi. Nikola Tesla, Milutin Milanković, Lepenski vir... Naša želja je da stavimo Srbiju na mesto najmoćnijih zemalja - nabrojao je Vučić.

Predsednik Vučić stigao je na otvaranje srpskog paviljona.

U naš paviljon u Dubaiju upravo je stigla ministarka Tatjana Matić, koja ga je u društvu predsednika Aleksandra Vučića i otvorila.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Мима

01.10.2021 15:36

Импресивна манифестација на којој је велика част учествовати и приказати Србију у најлепшем светлу.

Ана

01.10.2021 18:32

Svet mora videti inovacije Srbije i dela njenih inovatora!

Ivana

01.10.2021 19:01

Srbija se danas cela razvija i gradi, hvala našem predsedniku Vučiću na svemu što činite sve da građani Srbije žive bolje.Srbija se danas cela razvija i gradi.

Julija

01.10.2021 19:30

Srbija ima cime da se pohvali i nadam se da cemo u buducem periodu jos vise napredovati.