GLUMCI I SPORTISTI NIŽU DOBITKE U AKCIJI HUMANITARNI TIKET U PODNE

Autor: Republika

Vesti

15.02.2022

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dramski umetnici i sportski radnici - to je proverena Mozzartova ekipa u igri na humanost. Među najuspešnijim plemenitim kladiocima u čuvenoj akciji Humanitarni tiket u podne su mnogobrojni glumci i sportisti, koji su i u 2022. godini nastavili da nižu dobitke za pomoć različitim udruženjima.

GLUMCI I SPORTISTI NIŽU DOBITKE U AKCIJI HUMANITARNI TIKET U PODNE

Foto: Promo

Srećne ruke u januaru bili su: bivši košarkaš Vuk Radivojević, glumac Marko Gvero i rukometni reprezentativac Srbije Bogdan Radivojević!

Svi ovi listiću su bili na granici od 100.000 dinara, a novčane donacije otišle su na tri adrese: Dečje selo Kraljevo (95.500 dinara), fondacija Podrži život (97.400) i organizacija Srbi za Srbe (98.000).

Više od 60 poznatih lica iz sveta pozorišta i filma do sada je imalo uspeha u ovoj jedinstvenoj akciji i tako prikupilo više od 3,5 miliona dinara. Među najuspešnijim dramskim umetnicima bili su Bane Trifunović, Milena Pavlović Čučilović, Aleksandar Srećković Kubura, Danica Ristovski, Milica Zarić, Olja Lević, Marta Bjelica…

Prošle godine su dominirali sportisti, predvođeni Damirom Mikecom koji je odmah posle olimpijskog srebra pogodio i centar plemenite mete. Poznati biraju kome će da usmere pomoć, a naš sjajni strelac se odlučio za fondaciju Budi human.

Republika

Foto: Promo

Damir Mikec donirao dobitak fondaciji Budi Human

Na listi uspešnih kladilaca potom su se našle i bokserka Nina Radovanović, odbojkašice Stefana Veljković i Branka Buša, rukometaš Momir Rnić junior… Legendarni košarkaš Žarko Paspalj ostvario je odličan dobitak za Zvečansku od 137.300 dinara.

Zanimljivo, Bogdan Radivojević je drugu godinu zaredom uspešno tipovao dok je bio u centru pažnje javnosti zbog reprezentativnih nastupa, a i ove zime odlučio se za organizaciju Srbi za Srbe.

A, da li znate ko ima stopostotni učinak u humanitarnom tipovanju? Bora Đorđević je i u 2021. pogodio sve parove sa listića, tako da sada ima učinak tri od tri u čuvenoj Mozzartovoj akciji.

PRIKUPLJENO VIŠE OD 20 MILIONA DINARA

Poznati tipuju, Mozzart donira – i tako već pet i po godina. Ukupan fond koji je prikupljen kroz akciju Humanitarni tiket u podne prešao je 20 miliona dinara, a regionalni lider u priređivanju igara na sreću svakodnevno nastavlja misiju pomoći udruženjima, organizacijama i fondacijama širom Srbije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading