IZA OVE FOTOGRAFIJE KRIJE SE NEŠTO JEZIVO! Pozirale kraj jezera na devojačkoj zabavi pa na jednoj od slika uočile PRIZOR KOJI IH JE SLEDIO!

Autor: Republika

Svet

14.02.2022

14:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Grupa devojaka uživala je na zabavi u odmaralištu u Škotskoj sve dok se nisu fotografisale kod jezera i na jednoj slici primetile još jednu osobu koju nijedna od njih ne poznaje.

IZA OVE FOTOGRAFIJE KRIJE SE NEŠTO JEZIVO! Pozirale kraj jezera na devojačkoj zabavi pa na jednoj od slika uočile PRIZOR KOJI IH JE SLEDIO!

Foto: Printscreen

Devojke nisu ni slutile šta će videti na jednoj fotografiji

Internetom kruži fotografija grupe mladih žena iz Škotske koje su se provodile na devojačkoj zabavi na otvorenom, a koja na prvi pogled izgleda potpuno normalno, međutim, kada se malo bolje pogleda, na njoj se primećuje nešto zastrašujuće.

Naime, devojke su odlučile da žurku povodom devojačke večeri održe u jednom udaljenom odmaralištu kraj jezera u Škotskoj. U jednom trenutku su se fotografisale uz samu vodu i namestile aparat tako da snimi nekoliko slika uzastopno. Tek nakon završetka poziranja na jednoj od fotografija su primetile da se na njoj, osim njih, nalazi još jedna osoba koju niko od devojaka ne poznaje.

Prvo je snimljena fotografija na kojoj devojke mirno poziraju, dok su na drugoj veselo podigle ruke. Upravo ta slika je izazvala neviđenu pomamu jer se u levom uglu, iza panja za koga na ostalim fotografijama nema nikog, čuči maleni dečak i gleda u pravcu žena. 

Devojke su potom na internetu istražile sve o odmaralištu gde su boravile i otkrile kako je pre mnogo godina tamo živeo mališan koji je hodao u snu i upao u jezero i utopio se. Kada su to otkrile, devojačka zabava, koja je trebalo da traje nekoliko dana, završila se pre vremena i mlade žene su pobegle iz odmarališta.

Republika

Foto: Printscreen

Na prvoj fotografiji nema deteta 

O dečaku je 1994. BBC snimio i seriju "The Blue Boy" (Plavi dečak), a radnja je slična onome što su devojke pročitale na internetu. Dečak je bio na odmoru s roditeljima kada je usred noći počeo da mesečari, izišao je iz odmarališta i upao u jezero i utopio se.

- Osoblje hotela pronalazilo je kasnije tanjire i pribor za jelo van polica, iako ga niko od njih nije izvadio. Viđali bi i tragove "mokrih" stopala po terasi - ispričao je scenarista serije Pol Marton.

Mnogobrojni korisnici Tvitera i Redita, gde se fotografija proširila, uvereni su kako se na njoj zaista nalazi dečak, dok ima i onih koji veruju da je samo reč o fotošopu.


 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Voisin

14.02.2022 15:55

Pomislio sam *čudovište Nessi*a ono klinjo🥵