PRINCEZU OD ZNANJA OSTAVIO BEZ KOMENTARA: Ovo je mladić koji je pokazao neverovatno znanje u Poteri, a evo ko mu je pomogao da se opusti pred emisiju

Autor:

Vesti

11.02.2022

12:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milun Erić, maturant Užičke gimnazije, koji je svojim znanjem trijumfovao u jednom od najboljih kvizova, ponos je grada na Đetinji.

PRINCEZU OD ZNANJA OSTAVIO BEZ KOMENTARA: Ovo je mladić koji je pokazao neverovatno znanje u Poteri, a evo ko mu je pomogao da se opusti pred emisiju

Foto: Printscreen

Maturant Užičke gimnazije Milun Erić, koji je u kvizu "Potera" pobedio tragača i osvojio sa još jednim učesnikom 130.000 dinara, kaže da ga je za kviz zainteresovao tragač Žarko Stevanović, a voditelj Jovan Memedović ga je naučio kako da se opusti i oslobodi treme.

"Poteru" i tragača Milicu Jokanović – Princezu od znanja, pamtiće što se, kako kaže, kroz ceo kviz provlačilo selo Kremna, navodi Informer.

Kremna su moja selo i to uvek sa ponosom ističem. Odatle su moji roditelji, babe i dede. Sada sa roditeljima živim u Užicu, ali uvek rado idem u Kremna. I drago mi je što je Milica ime sela nekoliko puta ponovila u kvizu - kaže Milun. Kao osnovac je imao afiniteta prema kvizu i znanju, ali u tajne kvizova ga je uputio Žarko Stevanović.

Još u osnovnoj školi sam sa mojim timom osvojio prvo mesto u takmičenju na kvizu između osnovnih škola. Tada mi je to postalo zanimljivo. Imao sam prilike da sretnem Žarka Stevanovića, trgača u "Poteri“, i on me je uputio kako da postanem dobar igrač. Uputio me je koju literaturu da čitam, ali isto tako da što više gledam dnevnike, da po internetu tražim o filmovima i muzici, što nema u knjigama. Naravno, dosta mi pomaže i znanje koje sam stekao u školi - kaže mladi Milun.

Ipak, Milun nije bio toliko opušten pre snimanja emisije.

Bilo je treme. Ali, voditelj Jovan Memedović je divan čovek. On je tačno znao kako da me opusti i da ukloni moju tremu - kaže mladi Užičanin.

Na "Poteri“ se neće zaustaviti. Već krajem februara ima testiranje za kviz "Stigni me ako znaš“. A zatim sledi ipak ono najvažnije u životu, a to je škola. Planira da upiše Elektro- tehnički fakultet, smer elektrotehnika i računarstvo.

U gradu na Đetinji Užičani su oduševljeni mladim Milunom i jedva čekaju da ga ponovo vide u nekom kvizu.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading