DVA ČAJA NA KOPAONIKU KAO RUČAK U BEOGRADU! Šok cene na top srpskoj destinaciji (FOTO)

Autor:

Vesti

25.12.2021

16:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dok traje sezona - decembra do kraja marta - planina Kopaonik vrvi od turista, a lokali koji su na dobrim lokacijama imaju visoke cene, čak i u odnosu na Beograd.

DVA ČAJA NA KOPAONIKU KAO RUČAK U BEOGRADU! Šok cene na top srpskoj destinaciji (FOTO)

Foto: youtube/Jan Kelar

Ilustracija

Tako je jedna devojka na društvenim mrežama podelila fotografiju računa koji je dobila u jednom ugostiteljskom objektu dok je bila na Kopaoniku.

U oči odmah upada da su cene svega prilično visoke, ali kada oči padnu na konačnu sumu, čovek je prosto radoznao da pogleda račun još jednom, da vidi šta je sve naručeno. Kako je u opisu objave prokomentarisala devojka, u pitanju je "samo j***a topla voda", ali ako se uzme u obzir da je ugostiteljstvo na Kopaoniku sezonski posao, mogu se razumeti i više cene.

Ispostavlja se, ne mnogo toga, za cenu obroka za dvoje u Beogradu, primera radi, gosti lokala su popili dve mineralne vode, jedan gazirani sok, jedan espreso, dve tople čokolade i dva čaja. 

Takođe, u najatraktivnijim lokalima, porcija od 250 grama mesa (pet ćevapa) košta 1.200 dinara. U udaljenijem, pomenutom restoranu - ista porcija je 250 dinara. Dakle, razlika je čak 1.000 dinara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (3)

Loading
Dejan

25.12.2021 17:49

I LOVE ZLATIBOR. HOTEL BOR :).....

Max

25.12.2021 20:43

I to u ilegalnom objektu koji legalno daje fiskalne racune WTF.

Mile tranzicija

25.12.2021 22:01

Uvek se uznemirim kad ljudi čiji se fond reci svodi na:vrh,top,ekstra itd nadju u nekom problemu....

Odgovori 14 0