NE PRIMAM KOVERTE, NISAM PROSTITUTKA, ALI DOBRA RAKIJA MOŽE! Dr Nestorović šokirao izjavama o PLAĆENIM LEKARIMA!

Autor: Republika

Vesti

25.12.2021

09:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dr Branimir Nestorović gostujući u jednoj od emisija otkrio je do sada nepoznate detalje iz svog privatnog života.

NE PRIMAM KOVERTE, NISAM PROSTITUTKA, ALI DOBRA RAKIJA MOŽE! Dr Nestorović šokirao izjavama o PLAĆENIM LEKARIMA!

Foto: printscreen/youtube/TVHappy

Dr Branimir Nestorović o najdragocenijem leku

Dr Nestorović govorio je o svom životu, detinjstvu, medicini ali i primanju mita.

O svom detinjstvu govorio je sa setom u očima, a kako ističe taj period pamti po nestašlucima koje je kao mali pravio.

- Bio sam nemoguć, stalno sam bio razbijene glave i drugima sam razbijao glave. Bio sam strašno nemirno dete, dobijao sam neviđene batine i vrlo sam zahvalan babi i majci na tome zato što bih verovatno umro, poginuo bih da me nisu toliko tukle. To su bila potpuno druga vremena, ja sam bio šef jedne bande dečaka, tu je bila druga banda dečaka i mi smo se redovno tukli oko teritorije, kamenicama. I onda naravno, nekad ti dobiješ batine, nekad oni. Ta priča se tragično završava jer se Aca, koji je bio šef te suprotne bande, udavio jedno leto u Savi, pa se ta grupa raspala.

Republika

Foto: printskrin

Branimir Nestorović ističe da prima poklone od pacijenata

NIJE GA ZANIMALA MEDICINA

Poznati pulmolog kaže da medicina nije bila njegov izbor, te da je veliku ljubav gajio prema biologiji.

Imao sam neke svoje ideje, kao i svi klinci, da upišem astronomiju, filozofiju, da se bavim muzikom... Brat mi kaže "idi na more malo odmori se, pa kad se vratiš ćemo da vidimo šta ćemo". Ja odem, oni me upišu na medicinu, nisam morao da polažem prijemni pošto sam bio vukovac. Čeka me indeks, ja kažem pa nisam to hteo, a on kaže "imaš već sve knjige". Biologija me interesovala, a posle sam se našao u medicini - priča dr Nestorović, dodajući da mu je na početku bilo teško da radi sa decom, ali sada ni za kakve pare ne bi radio sa odraslima.

Iako je zvezda među lekarima Nestorović ne smatra da pripada "svetu poznatih" jer kako kaže vodi sasvim običan život.

- Meni je bilo interesantno par puta kada sam postao selebriti, šta god to bilo, ja na pumpi, točim gorivo, kaže mi pumpadžija, a vi tako dođete i točite gorivo, nemam pojma šta su očekivali, da imam telohranitelje. Mislim ja stvarno živim potpuno običan život, u smislu tabloida potpuno sam neinteresantan. Niti imam ove klinke, sponzoruše, niti imam skupe hobije, niti se bavim nečim zabranjenim, baš ništa... Volim muziku, bez muzike ne bih mogao da preživim, možeš sve da mi uzmeš, ali muziku kad bi mi uzeo to je stvarno katastrofa. Kod mene stalno nešto svira, i ja sam jedno vreme svirao, jedno vreme sam ozbiljno svirao, sad nabadam po onim mojim gitarama.

DVE VELIKE KRIZE U ŽIVOTU

Doktor Nestorović je zbog smrti svojih roditelja, a kasnije i zbog zdravstvenih problema svoje dece istakao da su to dve najveće krize u njegovom životu s kojima se teško nosio, ali je morao da se bori. 

- Imao sam dve velike krize u životu, prvo sa roditeljima, oboje su rano umrli, oboje u 62. Kad sam ja navršio 62, reko' samo da preteknem ovu godinu, zbog dece, pa će biti dobro. Posle sam imao problema sa decom, sa zdravljem dece, ali boriš se. Život te uvek stavlja na testove, ima neki razlog zašto je to tako, mi ne znamo tu veliku igru, ne znamo ta pravila do kraja. Mislim da svi imamo neku ulogu u životu, da nam je neka uloga namenjena. Tragedije dolaze da se vidi ko je kakav - poručuje.

Iako ga viđamo uvek nasmejanog i dobro raspoloženog ipak je i dr Nestorović samo običan čovek od krvi i mesa koji kako sam priznaje često plače.

- Ja plačem. U poslednje vreme najviše kad Nole osvoji turnir, kad neki naši sportisti nešto urade, plačem na te neke rodoljubive spotove, na lepe filmove... Na "Košare" sam plakao kao kiša. Kad sam tužan, to mnogo bolje kontrolišem.

PRIMA POKLONE OD PACIJENATA

Na pitanje da li prihvata poklone od pacijenata dr Nestorović je rekao da prima, ali ne one u novcu.

- Primam ove naturalne, slatko, ajvar, brašno sa potočare... Novac nikad nisam primao, to mi je baš odvratno, to je nekako baš prostitucija. Koverta, staviš ga u džep, plaćen si, to je baš kao prostitutka. Te nutritivne primam, dobre rakije i nemam grižu savest, jer većina ljudi koja to donese stvarno donese punog srca, to je lični poklon, kad ti neko donese nešto što je uložio napor da pripremi za tebe - kazao je on.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Zoran Švaba

25.12.2021 12:05

Nes,nije se on udavio u Savi nego u majdanu.Počeo si da zaboravljaš.