DA LI SU GA ČASTILI, ILI JE PLATIO IZ SVOG DŽEPA?! Uhvatili smo doktora Nestorovića u poznatom kafiću, VAŽNOM POSLU PRETHODIO JE USTALJENI RITUAL! (VIDEO)

Autor: Republika

Vesti

22.12.2021

09:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Doktor Branimir Nestorović, nekadašnji član Kriznog štaba za borbu protiv koronavirusa, čiji kontroverzni stavovi o pandemiji i vakcinaciji nikoga u Srbiji ne ostavljaju ravnodušnim, uslikan je u centru Beograda.

DA LI SU GA ČASTILI, ILI JE PLATIO IZ SVOG DŽEPA?! Uhvatili smo doktora Nestorovića u poznatom kafiću, VAŽNOM POSLU PRETHODIO JE USTALJENI RITUAL! (VIDEO)

Foto: printscreen

Reporteri Republike, naime, Nestorovića su zatekli u jednom kafiću u centru Beograda, odakle se doktor zaputio ka Knez Mihailovoj Ulici, gde će biti održana konferencija za novinare povodom osnivanja pokreta "Vitezovi reda zmaja".

Doktor je, kako javljaju naši reporteri koji su se u pravo vreme zatekli na pravom mestu, popio kafu, a zatim prijateljski proćaskao sa osobljem kafića.

Republika

Foto: printscreen

 

Nestorović, inače, važi za ljubitelja kafe, a upravo je u jednom od mnogobrojnih javnih nastupa taj napitak preporučivao svima (4 šolje dnevno) tvrdeći da je dobar za mozak, kao i da pomaže za normalno funkcionisanje kardiovaskularnog sistema.

Nakon što je popio kafu, kao što se može videti na snimku koji ekskluzivno objavljujemo, Nestorović se uhvatio za novčanik i platio napitak.

Podsetimo, Nestorović je najavio osnivanje "Vitezova", a potpredsednik pokreta biće Saša Borojević.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Miško

24.12.2021 09:56

Zašto tako besmisleno pišete ? Pa to nije nikakvo novinarstvo :(