LAŽOVI I DERIKOŽE! Fruškogorske terme nude besplatan parking, a posle ga naplaćuju - 2.000 PO DANU!

Autor: Republika

Vesti

23.12.2021

10:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za doček Nove godine na ovom mestu ćete izdvojiti i do 160.000 dinara, ali to neće i dalje biti dovoljno novca da vam ne naplate parking, koji je 2.000 dinara po danu, iako na sajtu obećavaju upravo suprotno. Reč je o "Fruškim termama", elitnoj banji na planini Fruška gora, gde se samo za noćenje mora izdvojiti oko 17.000 dinara.

LAŽOVI I DERIKOŽE! Fruškogorske terme nude besplatan parking, a posle ga naplaćuju - 2.000 PO DANU!

Foto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ

Iako na sajtu "Fruških termi" garantuju besplatan parking gostima tokom njihovog boravka, mnogi su prinuđeni da, kad se nađu na licu mesta, iznajme prostor gde će parkirati vozilo, što je neverovatno uzevši u obzir basnoslovne cene kojima se ova banja diči.

- Odvojio sam veliku svotu da bih supruzi priredio neke lepe momente u pomenutoj banji. Prilikom bukinga objašnjeno mi je da, pored nekih dodatnih sadržaja, u tu sumu koju sam platio ulazi i parking, odnosno da mi neće naplatiti, kao što to čine sa ljudima koji su u prolazu kroz Frušku goru. Po dolasku na recepciju i tokom prijavljivanja, rečeno mi je da sam dužan da platim parking, čija je cena po danu 2.000 dinara - navodi Aleksandar P. iz Beograda u razgovoru za Srpski telegraf.

NEMA NAZAD

Budući da je sagovornik našeg lista platio nekoliko desetina hiljada za boravak u ovom hotelu, kako kaže, osetio se prevarenim.

- Stavljen sam pred svršen čin, platio sam već boravak, stigao iz Beograda i prosto bi bilo besmisleno vraćati se i dozvoliti da aranžman propadne, ali još besmislenije je tražiti da platim ono što mi je garantovano kao besplatno. Zbog ovoga više nikad neću posetiti ovakvo mesto, sve i da je najbolje na svetu. Osim što su lažovi, oni su i derikože - zaključuje Aleksandar.

Hvale se video-nadzorom, a ne snose odgovornost

- Garaža koju smo obezbedili za sve korisnike naših usluga je benefit koji nema mnogo objekata u Srbiji da pruži. Opremljena je sistemom sigurnosnih kamera - navodi se u odgovoru "Fruških termi" koji je stigao Srpskom telegrafu.

Međutim, na tabli na kojoj su istaknute informacije o parkingu i ceni istog stoji i upozorenje da se stvari ne ostavljaju u vozilu. Dok se hvale načinom na koji je obezbeđen prostor gde se parkiraju vozila, uporedo se i ograđuju u slučaju bilo kakvog incidenta poput obijanja vozila ili krađe.
- Molimo vas da vozilo zaključate i vredne stvari ne ostavljate u vozilu jer za iste ne snosimo odgovornost - stoji na tabli parkirališta.

Dok se gosti masovno žale na ovaj sramni potez, "Fruške terme" uveliko rade na svom novogodišnjem marketingu. Nude posebne pakete novogodišnje, porodične... pa tako cene noćenja za novogodišnje praznike dostižu i vrtoglavih 160.000 dinara za dve osobe, dok je van sezone noć u luksuznim apartmanima "Fruških termi" i do 17.000 dinara.

Foto: printscreen

 

 

SRAMAN ODGOVOR

Na pitanje Srpskog telegrafa kako komentarišu pritužbe gostiju i smatraju li da, obećavajući besplatan parking koji posle naplaćuju, varaju potencijalne goste, iz "Fruških termi" je stigao neuverljiv mejl, u pokušaju da se izbegne konkretan odgovor na konkretna pitanja.

- Na sajtu hotela "Fruške terme" precizno je napisano da gosti koji koriste uslugu smeštaja imaju obezbeđen gratis parking u garaži, udaljenoj svega 100 metara od velnes recepcije, odnosno 250 metara od glavne recepcije hotela. Zbog ograničenog broja mesta, gratis parking ispred hotela je dostupan samo prilikom prijave i odjave gostiju u trajanju od 30 minuta. S obzirom na to da se parkiranje ispred hotela, duže od 30 minuta, tretira kao dnevni parking, naplaćuje se po utvrđenom cenovniku - piše u mejlu.

Dalje objašnjavaju da gosti koji koriste sadržaje velnes i spa centra imaju mogućnost parkiranja vozila u garaži po ceni poput one u garažama u Beogradu i Novom Sadu.

Međutim, uhvaćeni su u laži u momentu u kom navode da gužvu na parkingu pokušavaju da izbegnu na ovaj način, dok snimak u čiji je posed došao Srpski telegraf jasno pokazuje da je parking potpuno prazan.

- Smatramo da je svakako bolje da se za parkiranje koristi garažni prostor, da se na taj izbegnu gužve i parkiranje pored puta, uz mogućnosti oštećenja vozila i ugrožavanja saobraćaja, kao na nekim drugim mestima - sramno su odgovorili iz termi.

Zabranjuju i pušenje

Na zvaničnoj Fejsbuk stranici "Fruških termi" veliki broj korisnika ove mreže se žali na činjenicu da u "Fruškim termama" ne dozvoljavaju pušenje, što je ozbiljna diskriminacija koju jedan luksuzan hotel ne bi smeo da dozvoli. Na sajtu se ova informacija nalazi među podacima u kojima se navode pogodnosti.
Pored zabrane pušenja, takođe nije dozvoljeno dovoditi kućne ljubimce.


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Ivan

23.12.2021 10:38

Šta ovde nije normalno ? Sve ljudi lepo objasnili.

Odgovori 6 15
Veljko

23.12.2021 13:02

Ja ne idem tamo. Moja kuća i rakija vruća.

Odgovori 16 1
Lala

23.12.2021 13:45

Dok je ovaca, biće i vune...

Odgovori 14 1
Sremac

23.12.2021 15:57

Ala šišaju komšije,na ćelavo😁😁😁