U KAFANI IM BOLJE NEGO U SUDNICI: Advokati najavili štrajk, pa lumpovali u poznatom restoranu! (VIDEO)

Autor: Republika

Vesti

22.12.2021

07:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za pojedine srpske advokata uslovi rada u kafanama i restoranima po svoj prilici znatno su bolji nego u advokatskim kancelarijama i sudovima!

U KAFANI IM BOLJE NEGO U SUDNICI: Advokati najavili štrajk, pa lumpovali u poznatom restoranu! (VIDEO)

Foto: printscreen

U prilog ovoj tezi ide i šokantan snimak koji Republika ekskluzivno objavljuje a na kome se vide neki od poznatih advokata kako banče u poznatom prestoničkom restoranu i to pošto su najavili da će stupiti u štrajk 24. decembra.

Dobroj atmosferi nije odolela ni predsednica Advokatske komore Srbije, koja je zajedno sa svojim kolega uživala u poznatoj kafani.

Pogledajte video.

 

 

 

Podsetimo, advokati su najavili da će stupiti u štrajk u petak, 24. decembra, a kako je navedeno obustava rada će trajati do ispunjenja zahteva.

Adovkati traže povlačenje iz javne rasprave Nacrta zakona i izmenama i dopunama Zakona o parničnom postupku u celosti, otklanjanje pravne nesigurnosti izazvane donošenjem dopunjenog stava Vrhovnog kasacionog suda od 16. septembra 2021. godine na način koji bi bio prihvatljiv za građane i advokaturu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (9)

Loading
Radefan

22.12.2021 10:37

Da su svi advokati kao uvaženi kolega sa snimka veliki gospodin Rade Cvijetić gde bi nam bio kraj. Ako Bog da jednog dana će on biti naš predsednik i da konačno nam svima svane i krene na bolje. Veliki pozdrav za njega!

Odgovori 14 12
Tanja

22.12.2021 11:16

@Radefan - Sjajno bi bilo da ga vodiš kući i zadržiš za sebe, zaključaš i ne puštaš a nas advokate ostavite na miru. Kakav je to gospodin koji javno vređa kolege i narušava ugled advokature na svakom koraku. Juče je advokatura dotakla najveće dno u istoriji advokature. Dozvolili smo da nam advokati skorojevići koji su ‘karijere’ gradili na masovkama kroje sudbinu i nekolicini iz UP odbora AKB-a koji su na vlast došli uz pomoć tih karijerista i koji su na ovaj način obezbedili sebi mesto na vlasti bar u naredna tri mandata. Briga njih za advokaturu i njenu sudbinu!

Odgovori 12 14
Aleksandra Andric

22.12.2021 17:34

@Tanja - Bravo koleginice!

Joca

22.12.2021 14:21

Uvek sam advokate dozivljavala kao elitu, a ono seljana obicna...