SRPSKI POLITIČAR UZEO PUŠKU U RUKE! Svaki put pogodio je pravo u metu (VIDEO)

Autor: Republika

Vesti

18.12.2021

17:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Demokratske stranke Srbije (DSS) Miloš Jovanović kandidat za predsednika Srbije koalicije NADA, koju čine DSS, Pokret obnove kraljevine Srbije (POKS) i 28 udruženja građana pokazao je svoje streljačke sposobnosti na jednom poligonu.

SRPSKI POLITIČAR UZEO PUŠKU U RUKE! Svaki put pogodio je pravo u metu (VIDEO)

Foto: facebook.com/printscreen

Jovanović koji je inače oštar na jeziku kada su u pitanju političke teme kao i diskusije koje se tiču Srbije, ovog puta pokazao je da je veoma vešt i u baratanju oružjem.

Nekadašnji pripadnik 63. padabranske brigade sa zavidne udaljenosti pogađao je mete direktno u centar, i to svaku sa po jednim metkom. Čime se ne može pohvaliti većina političara.

Poznato u javnosti da se DSS nije preterano isticala dobrim PR i saradnjom sa medijima, s toga se ovo može protumačiti kao da trenutnu situaciju pokušavaju da promene.

Očigledno da je Jovanović ovim hteo da pokaže da osim diplome pravnika ima još nekih kvaliteta, što kako je on naveo, pored doktorskog obrazovanja u Francuskoj na Sorboni, u odbrani države kada je ugrožena bitna je i preciznost.

 

 

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Žika

18.12.2021 22:15

Uzas jedan!

Nesa

19.12.2021 13:58

Bravo Milose Srbine!