SVESNA SAM DA ME JE MRZEO: Olja tvrdi da joj je polubrat u stan doneo vražbine i uništio joj život, iako mu je dala sve što je tražio

Autor:

Vesti

18.12.2021

11:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Olja J. koja je jutros gostovala u jutarnjem programu ispričala je svoju životnu ispovest u kojoj je navela da je žrtva polubrata po majci.

SVESNA SAM DA ME JE MRZEO: Olja tvrdi da joj je polubrat u stan doneo vražbine i uništio joj život, iako mu je dala sve što je tražio

Foto: printskrin/TV Pink

- Rano smo ostali bez majke, ja sam imala 10, jedan polubrat 6, a mlađi 3... To su mi polubraća po majci. Ja sam rano ostala bez roditelja i kad se to desilo ja sam otišla kod babe i dede, koji su me othranili, tamo sam odrasla, oni su me odgajali, školovali, završila sam Ekonomski fakultet - ispričala je Olja jutros na TV Pink u jutarnjem programu kod Jovane Jeremić dodavši da su njena polubraća posle smrti zajedničke majke život nastavila sa svojim ocem, a njenim očuhom.

- Već sa 22 zaposlila sam se u banci, zatim sam ušla u vezu s jednim moćnim čovekom koji je bio stariji od mene i već sa 27 imala sam sredstava i mogućnosti da im pomažem, što sam i radila - sve što je bilo moje, bilo je i njihovo - priča Olja naglašavajući da svoju polubraću mnogo voli i dan-danas i pored svega što je proživela. - Baba i deda nikada nisu imali problema sa mnom, bila sam vukovac, fakultet završila na vreme...

- Ta me izdaja strašno boli, nisu pare u pitanju nego izdaja - dodala je Olja objasnivši da je već sa nepunih 30 godina imala svoj stan, dvoja kola, posao, 8 godina radnog staža u banci i novac.

Kad se očuh opet oženio, on i ta maćeha, tvrdi Olja, isterali su njenu polubraću na ulicu tako da je jednog od njih ona primila - hranila ga, oblačila, uvela u posao s nekretninama da može sam da zarađuje...

Sa 28-30 godina imala je sve - svoj trosoban stan, staž u banci, dvoja kola a onda su, kako kaže, krenule i vradžbine koje joj je u novi trosoban stan donosio upravo taj njen polubrat jer, kako je rekla, "nisu mogli da podnesu njen uspeh".

- Uvek me je ponižavao u društvu a ja sam mu uvek ćutala i mislila sam proći će ali nije... Dala sam mu još jednu šansu, htela sam da vidim ima li zrno dobrote i ljubavi u njemu prema meni, ali ne... Svesna sam da me je mrzeo - rekla je Olja dodavši da ona braću i dalje voli, navodi Kurir.

Olja je ispričala i da joj kad je bila mlada i imala sve uslove jednostavno nisu dali da živi - pomagala ih je na sve načine kao da je polubraći majka a ne sestra. Ona je rekla i da ju je porodica ucenjivala tako što joj je govorila da im da drugi auto pa može da ide.

- Vozio je moja kola i živeo u mom stanu...Nije morao da pita koja će kola da vozi, promenila sam 11 automobila. Moja je mana bila što sam bila previše dobra i to je zloupotrebljeno. Sa 31 godinom sam imala osam godina radnog staža u banci, trosoban stan, dvoja kola, bila sam doterana, vodila restoran...nisu mogli to da podnesu. Počeli su da mi prave vradžbine i vratili mi život u rikverc - kaže Olja.

Kako navodi, posle finansijskog kreće psihičko zlostavljanje.

- Omalovažavali su me, govorili su mi da sam ovakva i ovakva. Nikada to nije stalo. Tri godine nismo pričali, pred dve godine smo se pomirili i dala mu još jednu šansu da vidim sa li me voli. Ništa se tu nije promenilo, shvatila sam da me mrzi - dodaje on.

Kako kaže, svesno ju je izbacivao iz posla.

- Očuh je našao ženu i decu izbacio, da im ja budem mama. Imala sam 31 godinu kada su me odveli u neko selo i rekli mi da mogu da idem ali da platim svoju slobodu, da im ostavim jedna kola - navodi Olja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading