NEVEROVATNA SCENA NA KROVU KUĆE U NOVOJ VAROŠI: Komšije zanemele kad su videli prizor, mislili da je SPAJDERMEN! (FOTO)

Autor: Republika

Vesti

14.12.2021

16:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Snežni pokrivač u pojedinim delovima Nove Varoši dostigao je visinu i preko jednog metra. Sva raspoloživa mehanizacija je na terenu, a ekipe EDS-a rade na otklanjanju kvarova na elektro-mreži. Prilikom raščišćavnaja snega, viđene su i scene zbog kojih su pojedini građani, morali dobro da protrljaju oči.

NEVEROVATNA SCENA NA KROVU KUĆE U NOVOJ VAROŠI: Komšije zanemele kad su videli prizor, mislili da je SPAJDERMEN! (FOTO)

Foto: RINA

Komšije koje su videle jednog Novovarošanina kako čisti sneg sa krova svoje kuće, ostale su zatečene prizorom, zbog čega su isti morali i da ovekoveče fotografijom.

- Jutros kada sam se probudio, ugledao sam nesvakidašnju scenu. Pomislio sam da je Spajdermen. Čovek je stajao na vrhu kuće, kao potkrovlje, treći sprat i čistio sneg. Mislio sam da sanjam, morao sam da protrljam oči. - rekao je meštanin Nove Varoši za "Rinu"

Republika

Foto: RINA

Novovarošanin čisti sneg sa krova

Porodična kuća koja se nalazi između žičare i magistralnog puta na Zlataru, samo je jedna od mnogih zavejanih u ovim krajevima. U nameri da im sneg ne uđe u domove, meštani se sami snalaze kako znaju i umeju, te poput ovog čoveka, kroz otvore na krovu čiste sneg sa crepova u nameri da izbegnu da snegovi ne polupaju, a voda prodre u dom.

U razgovoru za Rinu, predsednik opštine Nova Varoš, Radosav Vasiljević, izjavio je da se siituacija u ovom mestu polako popravlja u odnosu na jučerašnji dan.

- Situacija je ipak bolja nego juče. Zahvaljujući brzoj intervenciji nadležnih struja je stigla u većinu kuća u svim krajevima Nove Varoši. Padavine su konačno stale, što putarima olakšava posao. Danas se kreće sa iznošenjem snega iz grada, jer su gradske ulice i trotoari u potpunoj snežnoj blokadi. Na snazi je i zabrana, nema parkiranja u centralnim ulicama - naglasio je u izjavi za RINU predsednik opštine Nova Varoš, Radosav Vasiljević.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Miki

14.12.2021 16:28

Pa pametno, toliki snek stvara veliku tezinu i opterecuje krov, nije cica glup!