OVO JE VELIKI USPEH ZA SRBIJU! Rade Basta: Hvala predsedniku za energetsku stabilnost

Autor: Republika

Vesti

26.11.2021

08:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rade Basta, direktor JKP „Beogradske elektrane“, sa velikim poštovanjem i oduševljenjem primio je vest o istorijskom dogovoru između predsednika Aleksandra Vučića i Vladimira Putina o garantovanim cenama gasa i količinama isporuke ovog značajnog energetna koji je naophodan u mesecima koji su pred nama.

OVO JE VELIKI USPEH ZA SRBIJU! Rade Basta: Hvala predsedniku za energetsku stabilnost

Foto: Privatna arhiva

Rade Basta

- S obzirom da su „Beogradske elektrane“ najveći pojedinačni potrošač energenta u Srbiji, prevashodno prirodnog gasa, ovu vest smo primili sa oduševljenjem. Ovo je veliki uspeh za Srbiju koji je predsednik Vučić svojom doslednom politikom obezbedio građanima Srbije. U pitanju je energetska i ekonomska stabilnost kojom većina zemalja u svetu u ovom ternutku ne može da se pohvali. Srbija može. Ponosni smo na našeg predsednika koji nam je i ovog puta pokazao i dokazao da je veliki lider u koga svi građani imaju poverenje - istakao je Rade Basta. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Mandic

26.11.2021 09:24

Bravo za veliki uspeh svaka cast👏